Kerstpakket fietsmand

Fietsmanden zijn uitermate geschikt voor gebruik als kerstpakket. De inhoud van het pakket gaat in de mand en u heeft vervolgens een pakket dat niet alleen qua inhoud leuk is om te ontvangen, zelfs de verpakking van het pakket, de fietsmand, is leuk om te krijgen.

Een kerstpakket wordt vaak al mooi verpakt in een mand. Waarom zou u een 'gewone' algemene mand gebruiken als u ook een mand met een leuke toepassing kunt gebruiken? Een fietsmand is ook een mand, maar dan een die een bredere functie heeft dan alleen de inhoud van het pakket bewaren.

Fietsmanden zijn zeer populair en niet meer uit het straatbeeld weg te denken. U komt dus met een leuk en populair kado.

Stel uw eigen pakket samen of laat ons een mooi pakket samenstellen voor u en presenteer uw pakket in een fietsmand. De ontvanger heeft nu een pakket met een meerwaarde.

In dit overzicht tonen we u manden die prima geschikt zijn om te gebruiken als kerstpakket.

Tip: Gebruik het filter om een selectie te maken op de inhoud van de fietsmand. Manden met een inhoud van 40 liter of meer zijn over het algemeen bedoeld voor grote fietsen (voor volwassenen).

Lees meer
Geen producten gevonden...
*Incl. btw
Pagina 1 van 1