Kerstpakket fietskrat

Fietskratten zijn uitermate geschikt voor gebruik als kerstpakket. De inhoud van het pakket gaat in de krat en u heeft vervolgens een pakket dat niet alleen qua inhoud leuk is om te ontvangen, zelfs de verpakking van het pakket, de fietskrat, is leuk om te krijgen.

Een fietskrat is voor iedereen handig en bruikbaar. Zelfs als iemand geen fiets heeft met een voordrager, dan is een fietskrat toch een handige krat om te hebben. De ontvanger ervan zou de krat namelijk ook prima kunnen gebruiken als middel om zijn of haar spullen op te bergen in de garage. Het leukste is natuurlijk om de krat te gebruiken op een transportfiets.

De fietskrat is superpopulair en niet meer uit het straatbeeld weg te denken. U komt dus met een leuk en populair kado.

Een standaard kerstpakket of themapakket zit in een doos of soms in een algemene mand. Stel uw eigen pakket samen of laat ons een mooi pakket samenstellen voor u en presenteer uw pakket in een fietskrat. De ontvanger heeft nu een pakket met een meerwaarde. 

In dit overzicht tonen we u kratten die prima geschikt zijn om te gebruiken als kerstpakket.

Tip: Gebruik het filter om een selectie te maken op de inhoud van de fietskrat. Kratten met een inhoud van 40 liter of meer zijn bedoeld voor grote fietsen (voor volwassenen).
Lees meer
Geen producten gevonden...
*Incl. btw
Pagina 1 van 1