Stuurmanden voor de elektrische fiets

Een stuurmand past normaliter ook op de elektrische fiets. Bij stuurmanden voor e-bikes is het wel van belang dat bij de bevestiging het display niet in de weg zit. Speciaal daarvoor zijn er in deze webshop stuurhouders te vinden, waarmee u behalve een fietsmand ook sommige stuurtassen kunt bevestigen aan het stuur van de e-bike.

Naast het ruime assortiment van fietsstuurmanden op deze pagina's, vindt u hier dan ook enkele KLICKfix-adapters voor de elektrische fiets. Ook hebben we makkelijke adapters en hulpstukken van de BasEasy van Basil, zoals de stuurbochthouder. Met deze accessoires zit het display niet in de weg om ook op de e-bike gebruik te kunnen maken van al het gemak (en leukigheid) van een fietsmand aan het stuur. Zo kunt u er buitengewoon veel in meenemen. Staat u bijvoorbeeld bij het schoolplein met meerdere tassen en kindercreaties die u eventjes in handen worden gedrukt? Dan kunt u deze direct in zo'n mooie mand kwijt. Om bij dezen 'zomaar' even een voorbeeld voor ouders van alledag te noemen!

Met een stuurmand heeft u bovendien alle spullen ook tijdens het (elektrisch) fietsen in zicht. Best fijn: alles is onderweg zo voor het grijpen, altijd wanneer nodig. En dat komt, wanneer u erop let, eigenlijk behoorlijk vaak voor!

Daarnaast is een stuurmand met de doordachte bevestigingssystemen van onze goede merken met één beweging van de fiets af te pakken. Er is dan sprake van een echte pafakmand.

Gemak dient de mens, en een beetje genieten van zo'n klassiek product hoort er natuurlijk eveneens bij. Indien nodig met een beetje hulp van KLICKfix stuurhouders voor e-bikes met display van bijvoorbeeld Bosch. De breedte van zo'n adapter is vaak verstelbaar, en het montagemateriaal en de eenvoudige instructies zijn vanzelfsprekend inbegrepen.

De KLICKfix CC-100 stuurhouder E-bike is er ook met slot. Zie eveneens de KLICKfix Multiclip E-bike, die extra ruimte biedt voor het plaatsen van bijvoorbeeld een fietscomputer, lampje, GPS of kaarthouder. De Multiclip is heel eenvoudig te plaatsen en los te koppelen. Op onze KLICKfix-pagina vindt u nog meer handige oplossingen, voor zowel stuurmanden als accessoires zoals fietscomputer, smartphonehouder en kaart-/navigatiehouder.

We hebben stuurmanden voor de e-bike van riet oftewel rotan, maar zelfs ook van kunststof en natuurlijk van fijnmazig staal! Zie hieronder het aanbod aan stuurmanden voor de elektrische fiets.

 

 

Lees meer
Filter uw productenBasil Fietsmand Bremen KF - Zwart
Basil Fietsmand Bremen KF - Zwart

Fietsmand Bremen BE
35 x 25 x 27 cm


€15,95*
Basil Fietsmand Bremen Alu KF - Zwart
Basil Fietsmand Bremen Alu KF - Zwart

Fietsmand Aluminium
38 x 30 x 26 cm


€36,95*
Basil Fietsmand Bremen Rattan Look KF
Basil Fietsmand Bremen Rattan Look KF

Fietsmand Bremen BE/KF
35 x 26 x 29 cm


€36,95*
Basil Fietsmand 2Day Carry All Front
Basil Fietsmand 2Day Carry All Front

Fietsmand 2Day Carry All Front KF
37 x 28 x 25 cm


€42,95*
Basil Swing Fietsmand
Basil Swing Fietsmand

Normale fietsmand
42x20x26cm


€49,95*
Basil Fietsmand Bold Front KF - Zwart
Basil Fietsmand Bold Front KF - Zwart

Fietsmand Bold Front KF
34 x 27 x 28 cm


€23,95*
Wicked Fietsmand Stuur Rechthoek Grijs
Wicked Fietsmand Stuur Rechthoek Grijs

Rechthoek grijze fietsmand
48x35x30cm


€39,95*
Basil Fietsmand Bremen Alu KF Nordlicht - Zwart
Basil Fietsmand Bremen Alu KF Nordlicht - Zwart

Fietsmand Aluminium
38 x 30 x 26 cm


€49,95*
KLICKfix Fietsmand Lamello Zwart 18L
KLICKfix Fietsmand Lamello Zwart 18L

Fietsmand Lamello
38 x 27 x 27 cm


€34,95*
*Incl. btw
Pagina 1 van 3