Stuurmanden voor op de fiets, e-bike en de kinderfiets

Een fietsmand voor aan het stuur: heel elegant! En bovendien: alle gangbare spullen - van regenpak tot boodschappentas, flesje water tot schooltas, voetbal tot handtas, al die losse knutselspullen van de crèche tot aan het plantje dat mee moet naar een vriendin: u stopt het er allemaal zo in!

De handen vol? Even in de stuurmand en klaar. De fiets (of elektrische fiets) op. En stel, er staat een harde wind en u wilt uw spullen in de gaten houden of ze soms niet wegwaaien? Geen zorgen: u hoeft niet telkens achterom te kijken, want de fietsmand hangt voor uw neus vast aan het stuur. Met alle eigendommen in het zicht én letterlijk bij de hand!

Mand stabiel en veilig aan het stuur
Niet voor niets zijn stuurmanden populair: het is één van de bestverkochte soorten fietsmanden. De systemen waarmee u de mand aan het stuur bevestigt, zijn overigens bedacht door merken die zich er dagelijks mee bezig houden - en dus zitten die goed in elkaar. Dat houdt in: de mand zit stabiel en veilig aan het stuur, en het sturen zelf gaat prima.

Bevestiging van de stuurmand
Wilt u de stuurmand van de fiets halen om 'm (leeg of vol met inhoud) mee naar binnen te nemen? Of het winkelcentrum in? U haalt 'm er met één beweging van af - en hangt of klikt 'm er daarna wederom met één beweging weer aan. Dat kan per fietsmand gaan om verschillende systemen, mede afhankelijk van het merk. Het kan gaan om een simpel kliksysteem, om grote haken of bijvoorbeeld om het bevestigingssysteem BasEasy.

Zó van de fiets af mee te nemen!
Stuurmanden zijn er in stalen of rieten uitvoeringen en in verschillende formaten. Er zijn er ook enkele van kunststof rotan; voor een mix van fijn authentiek materiaal en minder natuurlijke slijtage. De fietsmanden voor aan het stuur hebben eigenlijk altijd wel een handvat, zodat u ze handig los van de fiets kunt dragen en meenemen.

Bijzondere exemplaren
Bekende merken zijn NewLooxs, Basil, Wicked en Willex. Dit type fietsmand is er in verschillende vormen en in diverse ontwerpen; van traditionele tot bijzondere exemplaren!

Zie desgewenst ook:

 

Lees meer
Filter uw productenPagina 1 van 3