Fietsmand voorop

Fietsmanden worden over het algemeen voorop de fiets gemonteerd. Waarom is het nou voor veel mensen leuker of handiger om de fietsmand voorop te monteren?

Het voordeel van een fietsmand voorop is dat je altijd zicht hebt op de inhoud van de fietsmand. Dit is met name belangrijk als je regelmatig waardevolle spullen zoals een laptop, handtas of rugtas meeneemt tijdens het fietsen.

Met een fietsmand op de voordrager kun je dus makkelijk spullen kwijt die je liever niet uit zicht verliest. Bij het bereiken van je bestemming vergeet je met een fietsmand voorop ook minder snel om de spullen uit de fietsmand te halen.

Welke type fietsmanden voor de voordrager?

Heb je liever een rieten fietsmand of past een fietsmand van fijnmazig staal beter bij jou en je fiets? Fietsmand.com heeft volop keuze in de type fietsmanden. Met de stijlvolle fietsmanden kiest u ook voor een product dat perfect past bij u en uw fiets.

Maak de reis leuker voor uw hond

Gaat de hond af en toe ook mee? Dan is het voor de hond ook leuk om de fietsreis op de eerste rij mee te maken. Dat levert toch vaak een andere ervaring voor huisdieren op en dat maakt de reis voor u ook leuker!