Fietsmand stuur

De meeste fietsmanden op Fietsmand.com bevestigt u op de voordrager van een transportfiets. Er zijn echter ook fietsmanden die u aan het stuur kunt bevestigen. Deze stuurmanden zijn gemaakt van staal of van riet. U bevestigt deze manden meestal via een speciaal kliksysteem.

Stuurfietsmanden zijn ideaal voor wie geen transportfiets heeft maar toch graag een mand voorop de fiets wil kunnen bevestigen. Bovendien zijn stuurmanden vaak voorzien van een handvat en daardoor ook handig los van de fiets met u mee te nemen. Ideaal voor als u even de stad ingaat of een boodschap gaat doen.

U bevestigt een stuurfietsmand met een kliksysteem aan het stuur van uw fiets. De meeste manden werken met het KLICKfix-systeem of het BasEasy-systeem. U monteert hierbij eerst een soort houder aan de stuurpen van uw stuur. Vervolgens is de fietsmand in deze houder te klikken (en zo ook weer los te halen). Handiger en vlotter uw fietsmand bevestigen kan bijna niet.

In onze categorie stuurfietsmanden vindt u fietsmanden van staal maar ook fietsmanden van riet. Zo kunt u zelf een mand uitzoeken die u aanspreekt. De manden variëren in vorm en kleur. Zo hebben we rechthoekige manden maar ook ovalen exemplaren in het assortiment.

Twijfelt u over de aanschaf van een fietsmand maar wilt u wel iets aan uw stuur om spullen in te  vervoeren? Overweeg dan eens een stuurtas. Stuurfietstassen zijn iets kleiner en compacter dan fietsmanden. Bovendien zijn ze afsluitbaar.

Basil Basimply Wicker rieten mand rotan naturel                                               Basil Basimply EC Fietsmand Staal - Zwart