Fietsmand metaal

Soms is een rieten fietsmand net niet wat je nodig hebt. Dat is het moment waarbij je op zoek gaat naar sterker materiaal: Een fietsmand van metaal.

De metalen fietsmanden zijn sterk genoeg om meer gewicht te dragen, maar ook licht genoeg om gemakkelijk met uw stuur te manoeuvreren. U kunt er dus zwaardere spullen en verschillende voorwerpen in kwijt. Daarnaast zijn de fietsmanden goed bestand tegen slechte weersomstandigheden.

Voordelen fietsmand van metaal

  • Duurzaam
  • Lichtgewicht en hip
  • Beschikbaar in verschillende maten en kleuren
  • Voorzien van coating, waardoor het minder snel roest

Voorwerpen die de fietsmand kunnen beschadigen

Zijn uw dagelijkse routes net zo avontuurlijker als die van de gemiddelde fietser? Dan heeft u met een metalen fietsmand ook een kwalitatief sterke fietsmand. Het is een type fietsmand die op routes met hobbelige wegen en veel bochten goed omgaat met verschuivingen van de fietsmandinhoud. Met een metalen fietsmand hoeft u zich dan ook minder druk te maken over beschadigingen aan de binnenkant van de mand.

Fietsmand van metaal op fietsmand.com

Vindt u een fietsmand van dit kaliber aantrekkelijk, bekijk dan op uw gemak onze keuzemogelijkheden. Fietsmand.com heeft fietsmanden van metaal van diverse merken, in diverse uitvoeringen en met diverse mogelijkheden als het gaat om het aantal liters aan inhoud. Let ook op de montagemogelijkheden: de manden hebben vaak een slim, handig bevestigingssysteem.