Fietsmand kinderfiets

Op zoek naar een fietsmand voor op de kinderfiets? Dan bent u bij Fietsmand.com aan het juiste adres. Onze kleine fietsmanden zijn uitermate geschikt voor op de fiets van uw kind. Zo kan ook uw zoon of dochter gemakkelijk en veilig spullen vervoeren voorop de transportfiets.

Transportfietsen zijn niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Ook onder kinderen zijn deze fietsen enorm populair. Natuurlijk wil ook uw zoon of dochter een hippe fietsmand – of krat – voorop de fiets om zo zijn of haar spullen mee te kunnen nemen. Een fietsmand is ideaal voor het vervoeren van allerlei soorten spullen, zoals schoolspullen, sportspullen, speelgoed of andere, voor uw kind belangrijke, items.

                             Basil Denton Fietsmand Grijs - Maat S

Afhankelijk van de wensen kunt u gaan voor een kratmand – een open mand die een beetje lijkt op een fietskrat – of een fietsmand met klep. De laatste is gemakkelijk af te sluiten, wat ervoor zorgt dat de spullen tijdens het fietsen netjes op hun plek blijven. Fietsmanden zijn, net als fietskratten, snel en gemakkelijk op de fiets te bevestigen door middel van de meegeleverde tiewraps.

In onze categorie kinderfietsmanden vindt u alle fietsmanden die geschikt zijn voor op de kinderfiets handig bij elkaar. U hoeft er alleen nog maar eentje uit te zoeken die uw kind aanspreekt!

Op zoek naar een fietskrat voor op de kinderfiets? Neem dan eens een kijkje in onze andere webshop Fietskrat.nl.