Stuurtassen: op de fiets alles in het zicht en bij de hand (en leuk ook)!

Een tas aan het stuur in plaats van een fietsmand? Alles is mogelijk via Fietsmand.com. Een stuurtas heeft weer zijn eigen typische voordelen. Ten opzichte van een mand aan het stuur biedt een tas bijvoorbeeld meer bescherming voor de spullen bij een regenbui. Ook kunnen er vakjes in zitten voor een efficiënte verdeling van de inhoud. Stuurtassen zijn er voor zowel de gewone fiets als de e-bike.

Alle typen fietsmanden, maar ook alle typen fietstassen zijn te vinden in deze webshop. Zo heeft u altijd iets te kiezen waar u blij van wordt. Een selectie van mooie stuurtassen mag dus niet ontbreken. U vindt ze hier van diverse merken die degelijke kwaliteit bieden, ergonomische vormgeving en een design dat bij u past.

Het gemak van een stuurtas
Met een tas voor aan het stuur van de fiets heeft u, al fietsende, uw spulletjes voor het grijpen. Er is dus gemakkelijk even iets uit te pakken. Van portemonnee tot muts, handschoenen en telefoon. Sommige stuurtassen zijn bovendien uitgerust voor navigatie: er is dan een speciale ruimte voor de routekaart. Met een stuurtas heeft u altijd alles letterlijk bij de hand. En u plaatst dit type fietstas altijd eenvoudig op de fiets of elektrische fiets.

Stuurtas kopen? Deze pagina toont een overzicht van onze stuurtassen. We hebben stuurtassen in alle kleuren en maten. U kunt filteren op onder andere kleur en inhoud. Zo komt u gemakkelijk tot een keuze. Al onze fietstassen zijn er in verschillende prijsklassen. 

 

Lees meer
Filter uw producten


Pagina 1 van 1