Frametassen: al eens gedacht aan zo'n handige opbergplek op de fiets?

Al eens gedacht aan een frametas? Eventueel voor erbij, wellicht in combinatie met een fietsmand of andere fietstas? Een tasje voor aan het frame van de fiets of e-bike biedt het voordeel van compactheid in combinatie met ruimte voor vaste, kleine spulletjes die handig zijn om onderweg altijd bij de hand te kunnen hebben.

Een frametas kopen? Deze pagina toont een overzicht van onze frametassen voor uw fiets. We hebben frametassen in alle kleuren en maten. Desgewenst kunt u filteren op onder andere kleur, prijs en inhoud. Zo komt u gemakkelijker tot een keuze.

Net als de zadeltas en de iets duurdere stuurtas, is ook de frametas echt een efficiënt, extra tasje voor op de fiets dat nooit in de weg zit. De bevestiging ervan is reuze eenvoudig; dat geldt voor elk frametasje van elk merk. U bepaalt vervolgens natuurlijk zelf wat u erin doet. Daarbij kunt u denken aan vaste benodigdheden die ooit eens van pas komen, zoals een fietsreparatiesetje of ander montagesetje. Of aan een deodorant stick, een rol pepermunt, een reserve schroefje, reservefietsband en meer van dat soort zaken. U kunt er ook uw mobiele telefoon / smartphone onderweg in opbergen, of bijvoorbeeld uw portemonnee.

Vind hier onze frametassen voor fiets en elektrische fiets: van sportief tot elegant!

 

Lees meer
Filter uw producten


Pagina 1 van 1