Dubbele fietstassen: welk design en welke mogelijkheden spreken u aan?

Een fietsmand voorop, een dubbele fietstas achterop? Het is zomaar een logische mogelijkheid waarvan veel mensen gebruik maken. Dubbele fietstassen zijn er ook op deze shop daarom volop te vinden. Want we zijn niet alleen specialist in fietsmanden, maar ook in fietstassen. We hebben ze in alle soorten, kleuren, prijzen en maten.

En we hebben ze natuurlijk van alle merken die zich hebben bekwaamd in het maken van kwalitatief hoogwaardige fietstassen, waaronder de bijgaande dubbele varianten met een tassenhelft links en een tassenhelft rechts. Onze fietstassen zijn niet alleen geschikt voor een gewone, traditionele fiets, maar ook voor zo goed als elke e-bike.

Dubbele fietstas ook voor de e-bike
We hebben het gecheckt en onze dubbele tassen passen op haast elke elektrische fiets. Ook als de accu onder de bagagedrager zit. Voor het bevestigen van de dubbele tas op de e-bike zijn namelijk in principe geen haken benodigd die tussen de drager en de accu zouden moeten passen. Wel is er soms een extra klemhaak voor extra stabiliteit, maar daarbij zit de batterij van de fiets niet in de weg. Daarnaast is het gedeelte tussen de beide tashelften doorgaans voldoende breed om goed op de bagagedrager (ook met accu eronder) te passen.

Vind hier onze dubbele fietstassen: het type fietstas voor achterop met aan beide zijde van de bagagedrager een gelijke tas. Het grootste voordeel is duidelijk: u kunt met dubbele variant tweemaal zoveel meenemen dan met een enkele fietstas. Een nadeel van een dubbele fietstas kan zijn dat deze minder makkelijk van de fiets is te nemen; het is in die zin géén pakaftas. Al zijn er uitzonderingen: voor sommige dubbele fietstassen is er een afneembare tassendrager. 

 

Lees meer
Filter uw producten
Pagina 1 van 13