Mooi fietstassen die praktisch zijn in gebruik - maak uw persoonlijke keuze

Op Fietsmand.com kunt u ook een leuke fietstas kopen. Een leuke fietstas die ook erg praktisch is, welteverstaan. Want een fietstas moet gemak bieden. Dag in. En dag uit. Dan gaat het over eigenschappen als mate van waterdichtheid, ruimte en inhoud, extra binnen- en buitenvakken en handige bevestigingsmethoden. Naast meeneemgemak voor onderweg - daarvoor is bijvoorbeeld een schoudertas en/of pakaftas een goede optie. Maar u vindt hier ook dubbele fietstassen, krantentassen, compacte zadeltassen en frametassen, handige stuurtassen en kinderfietstassen.

Maak kennis met onze fietstassen voor de traditionele fiets, voor de elektrische fiets en voor de kinderfiets. Het zijn mooie, inspirerende fietstassen van goede merken. De tas die u mogelijk op deze website koopt, geeft u vast en zeker dagelijks een tevreden gevoel wanneer u 'm op de fiets ziet zitten. Omdat u telkens weer beseft: het is een fraaie tas waar ik veel aan heb!

Er is ook wat fietstassen betreft aardig wat te koop!
Vind hier waterafstotende en waterdichte fietstassen. In alle soorten. Fietstassen voor kinderen, voor dames en voor heren. Kleine fietstassen en grote fietstassen. Zelfs kantoorfietstassen waarin ook een aktetas, tablet en/of laptop past. Naast reisfietstassen en andere sportieve tassen voor vóórop of achterop de e-bike of traditionele fiets. Zodat u met goed equipment de fietspaden op kunt. Naar werk, school, vereniging en/of huis. Selecteer hieronder de soort fietstas waarin u bent geïnteresseerd, en bekijk op uw gemak de tassen die daarbij horen met foto's en toelichting!

 

Lees meer