Fietsrugzakken voor werk, school en sport!

Behalve een fietsmand zijn er méér accessoires die je fietsreis vergemakkelijken. Een goed voorbeeld hiervan is de fietsrugzak. Een rugzak voor op de fiets is niet alleen handig als aanvulling op de mand als het gaat om het meenemen van allerlei spullen onderweg. Je kunt zo'n rugzak namelijk ook ín je fietsmand plaatsen. Daarnaast kunnen fietsrugzakken vaak ook worden bevestigd aan de bagagedrager. Kortom, zo'n tas voor op je rug past ook op de fiets overal. En niet alleen op de traditionele fiets: een fietsrugzak is ook ideaal voor de racefiets, MTB of e-bike. Stop er bijvoorbeeld je laptop of tablet goed beschermd in, voor onderweg tijdens het woon-werkverkeer. 

Dit type fietstas wordt veel gekocht. Het is steeds populairder aan het worden bij zowel dames, heren als schoolgaande of sportende jeugd. Het is dan ook een handig type fietstas voor op weg naar werk of bijvoorbeeld de sportvereniging. Tijdens het fietsen hou je veilig beide handen aan het stuur, of de fietsrugzak nou achterop je rug zit of - zo je wilt - achterop de bagagedrager. Of als gezegd natuurlijk in één van de fietsmanden uit het assortiment van Fietsmand.com.

Fietsrugzakken voor dames, heren en scholieren

Ze zien er tegenwoordig ook gaaf uit, deze fietsrugzakken voor volwassen én voor scholieren. De afbeeldingen hieronder spreken voor zich. Klik ook eens verder op zo'n productafbeelding, want dan zie je er nog veel méér! En wat betreft het praktische nut: deze tassen zitten dankzij hun speciale constructie en gewatteerde eigenschappen comfortabel op je rug, ook tijdens het fietsen. Of dat nou op de gewone fiets is, de e-bike, de racefiets of op de mountainbike

Rugtas voor op de fiets tijdens woon-werkverkeer

Van een waterdichte rugzak voor de fiets waarin ook een laptop veilig mee moet tot aan een kekke leren fietsrugtas voor dames: ze zijn hier te vinden. Met vaak diverse vakken, snufjes, stevig materiaal en andere, soms expliciet verrassende kwaliteitskenmerken. Van klein tot groot: een rugzak voor op de fiets is ideaal, voor woon-werkverkeer, woon-sportritten of dagelijks naar school!

 

Lees meer
Filter uw producten
Pagina 1 van 2