Zwarte fietsmanden

Hebt u een voorkeur voor een zwarte fietsmand? In plaats van een traditioneel gekleurde bruine fietsmand of een mand in grijzig of naturel? Bekijk dan eens deze - veelal - stuurmanden van metaal. Ze zijn stevig, mooi, praktisch en... zwart!

Zwarte fietsmanden
Een metalen fietsmand is in eerste instantie eigenlijk altijd in de kleurvariant zilver, maar hier vindt u ook de zwarte varianten. Of de mand nou van chroom is, ijzer of een ander soort staal, de kleur zwart voert de boventoon. 

Met zwart zit u altijd goed
De juiste kleur fietsmand voor uw fiets hangt natuurlijk af van uw persoonlijke voorkeur, maar als u een tint zoekt waarmee u altijd goed zit is zwart een goede keuze. Deze kleur is stoer, tijdloos en past in principe overal bij!

Zwarte fietsmanden in verschillende uitvoeringen en groottes
U vindt op Fietsmand.com zwarte fietsmanden in verschillende maten en uitvoeringen. Zo hebben we zwarte fietsmanden die u direct aan uw stuur hangt en andere gebruikt u in combinatie met een systeem. Er zijn fietsmanden voor voorop de fiets, maar ook fietsmanden die u achterop plaatst. In het overzicht hieronder vindt u alle zwarte fietsmanden handig bij elkaar. U hoeft er alleen nog maar eentje uit te zoeken die u aanspreekt!

Lees meer
Filter uw producten

Pagina 1 van 3