Zilveren fietsmanden

Een metalen fietsmand is in eerste instantie eigenlijk altijd in de kleurvariant zilver. Of de mand nou van chroom is, ijzer of een ander soort staal, de kleur zilver voert de boventoon. Het maakt dat zo'n zilveren fietsmand er niet alleen fris uitziet, maar óók dat deze 'kleur' meteen al authentiek overkomt. Bekijk desgewenst deze zilverkleurige fietsmanden, overwegend gemaakt voor aan het stuur.

Met zilver zit u altijd goed
De juiste kleur fietsmand voor uw fiets hangt natuurlijk af van uw persoonlijke voorkeur, maar als u een tint zoekt waarmee u altijd goed zit is zilver een goede keuze. Deze kleur oogt rustig en is tijdloos.

Zilveren fietsmanden in verschillende uitvoeringen en groottes
U vindt op Fietsmand.com verschillende zilveren fietsmanden. Zo hebben we zilveren fietsmanden die u direct aan uw stuur hangt en andere gebruikt u in combinatie met een systeem. Ook zijn de zilveren fietsmanden verkrijgbaar in verschillende maten. U vindt hier zilveren manden voor op de volwassen fiets, maar ook aan de kleine tweewielers onder ons is gedacht. In het overzicht hieronder vindt u alle zilveren fietsmanden handig bij elkaar. U hoeft er alleen nog maar eentje uit te zoeken die u aanspreekt!

 

Lees meer
Filter uw productenPagina 1 van 1