Fietsmand voor op rek

Deze fietsmanden kunnen worden geplaatst op een rek zoals een voordrager. Veel manden kunnen worden bevestigd met één van de bekende fietsmand-bevestigingsmethoden, bijvoorbeeld voor achterop. Maar veel manden kunnen óók 'gewoon' met bijvoorbeeld tiewraps of het Basil bevestigingssysteem speciaal voor fietsmanden worden gemonteerd op het rek van de fiets of e-bike. 

Een fietsmand op een rek heeft als voordeel dat de mand met inhoud tijdens het fietsen altijd in het zicht is. En ben je op de plaats van bestemming? Dan vergeet je nooit je spullen uit de mand te halen, juist omdat je deze mand op een fietsrek (voordrager) altijd in het vizier hebt. Maar welke fietsmanden passen er op zo'n rek?

Deze fietsmanden passen op een rek
Onderstaand vindt u het aanbod aan fietsmanden die kunnen worden geplaatst op het voorrek. Dat zijn voornamelijk rieten fietsmanden: maar dan in vele varianten. Zoals rieten fietsmanden in de vorm van een krat, rieten e-bike manden met een buikvorm, en beide soorten met of zonder deksel. Ook de maten lopen uiteen: van heel klein tot heel groot.  

P.S. Zoekt u een fietsmand mét een rek - voor de hond? Zie dan deze draadkoepels!

 

Lees meer
Geen producten gevonden...
*Incl. btw
Pagina 1 van 1