Fietsmanden voor kleine honden

Een Cavalier, Cocker Spaniël, Chihuahua, Franse Bulldog, Jack Russell, Shih Tzu, Teckel of Labradoodle: het zijn enkele bekende voorbeelden van kleine of kleinere honden waarvoor de hondenfietsmanden op deze pagina bedoeld zijn. Deze fietsmanden voor kleine honden zijn hier te koop, van merken als Basil, Cordo en Rixen & Kaul. 

Het zijn rieten hondenfietsmanden, kunststof hondenmanden (speciaal voor de fiets) en fietsmanden voor de hond die gemaakt zijn van katoen/kunststof. Het zijn soms eenvoudige, recht toe recht aan manden voor de kleine hond, die echter zeer praktisch, stabiel en veilig dienst doen. En er zijn hier online fietsmanden voor de kleinere hond te vinden die wat uitgebreidere, fantastische eigenschappen hebben.

Wat te denken van...
Nieuwsgierig naar bijvoorbeeld een kleine hondenfietsmand die hygiënisch afwasbaar is, voorzien van oprolbaar wind- en regenscherm, gevoerd met een kussen, reflectie heeft, softe doch sterke hondenmandpootjes en/of een stevige beugelgreep? Een hondenfietsmandje voor op de voordrager, achterdrager en/of via KLICKfix aan het stuur? Wilt u óók onderweg op de fiets of elektrische fiets alleen het allerbeste voor uw kleine hond? Met één van onderstaande manden heeft u uw aankoop vast snel rond.

 

Lees meer
Filter uw producten


Pagina 1 van 2