Draadkoepels voor hondenmanden

Bij een hondenfietsmand hoort meestal een draadkoepel. Daarmee biedt u uw hond of eventueel ander viervoeterig huisdier op de fiets een uitzicht vol inspirerende indrukken. Terwijl uzelf eveneens kan genieten én letten op wat er om u heen gebeurt; wetende dat uw hond de fietsmand niet kan uitspringen. Veiligheid voorop.

In plaats van het vastzetten met bijvoorbeeld een ketting of riem, werkt een draadkoepel nog veiliger. Ze zijn van stevig staal met voldoende grote mazen om er als hond of ander huisdier gerieflijk door te kunnen staren. De draadkoepels die online worden aangeboden in bijgaand assortiment, passen speciaal op (onder meer) de uiteenlopende formaten hondenfietsmanden Pasja van het merk Basil. Zo zijn er koepels van 40, 45 en 50 centimeter.

Draadkoepels inclusief riem en bevestigingsmateriaal
Bij de draadkoepels ontvangt u vaak toebehoren zoals riempjes en een houten klosje. U vindt online op Fietsmand.com ook een uitleg over hoe (eenvoudig) het bevestigen van de draadkoepel werkt. De draadkoepels zijn veelal geschikt voor de hondenmanden Pasja met klem NICO en met klem SENNA. Overigens zijn er ook kussentjes voor deze hondenmanden.

Basil draadkoepels: voor Pasja en de Buddy
Daarnaast vindt u in deze shop de Buddy Space Frame: de stalen draadkoepel die past bij de speciale, hygiënische kunststof fietsmand Buddy, bestemd voor meerdere dieren. Ook deze koepel is dusdanig ontworpen dat er voor uw huisdier nog veel te zien is onderweg!

Samengevat: wat is een draadkoepel?
De draadkoepel is eigenlijk een stalen opzetstuk voor de mand, die er naadloos op aansluit. Na bevestiging kunt u, zonder zich zorgen te hoeven maken, samen met uw hond of andere viervoeter op de fiets of e-bike op pad. De koepel belet uw hond van de fiets te springen, maar biedt gelukkig ook genoeg mogelijkheid om onderweg lekker om zich heen te kijken!

 

Lees meer
Filter uw producten
Pagina 1 van 1