Fietsmanden voor de hond

Een fijne, eigen plek op de fiets. Dat verdient óók uw hond! Of ander geliefd huisdier op vier voeten. Een hondenfietsmand is een must als u regelmatig samen de fiets of elektrische fiets op gaat. Bijgaande fietsmanden komen dan zeker in aanmerking. Bij een goede fietsmand voor de hond zijn beiden gebaat: de hond en het baasje!

Een fietsmand voor de hond hoort hem of haar een solide, comfortabele en veilige plaats te bieden. Een plek waarin uw huisdier zich lekker voelt. Ook onderweg, als de frisse wind door alle haren waait. Als het eens trilt op een oneffen pad. En wanneer het verkeer links en rechts voorbij raast. Zodat uw hond de volgende keer dat u met zijn tweetjes de fiets of e-bike op springt, al begint te kwispelen bij het allereerste seintje!

Stabiele (!) fietsmand voor uw huisdier
Maar we kunnen het allemaal wel mooi opschrijven: de hondenfietsmand zelf moet 't doen! Op Fietsmand.com vindt u daarom dierenfietsmanden van bekende merken, zoals Basil en Cordo, die er als een pietje precies mee aan de slag zijn gegaan. De hond, de kat of zelfs het konijn krijgt van deze merken de zekerheid dat de mand zéér stabiel op de fiets zit.

Een rustige hond, onderweg op de fiets
Bij elke hondenmand voor de fiets leest u over de methode van bevestiging. En over het comfort waarvoor de mand gemaakt is, zodat uw metgezel zoveel mogelijk rustig en netjes blijft zitten. Dat vergemakkelijkt weer het fietsen voor uzelf!

Riem, hygiëne, draagbaarheid en wow-factor
Vaak zijn er ook opties voor een veilige riem, is er aanvullende aandacht voor hygiëne, is er rekening gehouden met het van de fiets af meenemen van de hondenfietsmand (een stevige beugel) en heeft het ontwerp soms zelfs een echte wow-factor.

Hoe de hondenmand op de fiets bevestigen?
We beschrijven uitgebreid de bevestigingsmogelijkheden: denk aan het MIK-systeem bij hondenmanden van Basil. Er zijn ook hondenfietsmanden die speciaal geschikt zijn voor KLICKfix. Ook andere soorten van bevestiging voor op de bagagedrager of aan het zadelframebuis zijn verkrijgbaar. U leest er altijd meer over bij het product.

Accessoires voor een hondenfietsmand
Vanzelfsprekend heeft u met één klik ook een bij de mand passende draadkoepel en/of hondenkussentje te pakken. Zo is er een kussentje voor op de bodem van de mand en een draadkoepel voor over de mand heen. En dankzij de draadkoepel heeft uw hond of kat altijd uitstekend zicht, terwijl deze veilig blijft zitten doordat het er niet uit kan springen.

Een grote hondenfietsmand - of een kleine?
Omdat honden erg verschillen in formaat, heeft Fietsmand.com hondenfietsmanden in uiteenlopende maten en uitvoeringen. Zogezegd vindt u hier fietsmanden voor honden in alle soorten en maten. Naast een hond kan er als gezegd natuurlijk ook een ander dier in worden vervoerd, zoals een poes of kat. Een dier dat u ook onderweg het allerbeste gunt!

 

Lees meer
Filter uw producten

Cordo Pet Carrier Hondenfietsmand Grijs KLICKfix
Fietsmand hond
35x47x36cm


Vervoer uw hondje of ander dier veilig en vertrouwd met de Cordo Pet Carrier. Bedoeld voor gebruik op het stuur met een KLICKfix CC-100 stuurhouder (let op: alleen die zonder slot!). Met kussen, opbergvakjes en veiligheidsriem. Voor dieren tot 7 kg.
Aanbieding Basil Pasja Hondenfietsmand 50cm + Kussen, Klem SENNA
Basil Pasja Hondenfietsmand 50cm + Kussen, Klem SENNA
Fietsmand hond
50cm + kussen


Fietsmand.com biedt verschillende manden aan die ideaal zijn om uw huisdier te vervoeren op de fiets. De hondenmanden Pasja van Basil zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en uitvoeringen, zoals deze versie van 50 cm inclusief kussen.

€79,99 €55,95

Informatie
KLICKfix Rixen & Kaul Doggy hondenfietsmand
Fietsmand hond
38x40x29cm


Deze Doggy hondenfietsmand van Rixen & Kaul / KLICKfix is een zeer luxe fietsmand voor het vervoer van uw hond. De mand is afwasbaar, heeft een wind- en regenscherm en is gevoerd met kussen. Met reflecterende elementen en handvatten.
Aanbieding Basil Hondenfietsmand Buddy - ook voor de kat
Basil Hondenfietsmand Buddy - ook voor de kat
Deze mand wil een kat of kleine hond beslist. Een dierenmand voor de fiets of e-bike, en wat voor één. Deze kwaliteitsmand is hygiënisch, van sterk kunststof, heeft 'n veilige riem, comfortabel kussen + stevige beugel. Fijntjes qua uiterlijk, stevig vast!

€99,95 €70,95

Informatie
Basil Pasja hondenfietsmand 45cm + Kussen, Klem SENNA
Fietsmand hond
45cm + kussen


Fietsmand.com biedt verschillende manden aan die ideaal zijn om uw huisdier te vervoeren op de fiets. De hondenmanden Pasja van Basil zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en uitvoeringen, zoals deze versie van 45 cm inclusief kussen.
Aanbieding FastRider Pet Carrier Grijs KLICKfix
FastRider Pet Carrier Grijs KLICKfix
Vervoer uw hondje of ander dier veilig en vertrouwd met de FastRider Pet Carrier. Eenvoudig met een KLICKfix CC-100 stuurhouder (zonder slot!) aan het stuur te bevestigen. Met kussen, opbergvakjes en veiligheidsriem. Voor dieren tot 7 kg.

€49,95 €41,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 1