Fietsmand voor de hond

Hierbij een overzicht van onze hondenfietsmanden! Met een fietsmand voor de hond biedt u uw hond een fijne eigen plek op uw fiets. Met een goede hondenfietsmand is het ook prettiger en makkelijker fietsen met uw hond. Uw hond blijft namelijk makkelijker netjes zitten en dat vergemakkelijkt het fietsen.

Hondenfietsmand groot en klein

We hebben fietsmanden voor honden in alle soorten en maten. Naast een hond kan er natuurlijk ook een ander dier in vervoerd worden zoals bijvoorbeeld een kat. Omdat ook honden onderling erg verschillen in formaat, heeft Fietsmand.com hondenfietsmanden in verschillende formaten en uitvoeringen.

Hondenfietsmand accessoires

Bekijk ook onze accessoires voor de hondenfietsmanden. Zo is er bijvoorbeeld een kussentje voor op de bodem van de mand en een draadkoepel voor over de mand heen. Het kussentje maakt het extra fijn voor het dier dat met u meerijdt in de mand. De draadkoepel zorgt ervoor dat uw hond of kat een uitstekend zicht heeft. Het zorgt er vooral ook voor dat het altijd veilig blijft zitten doordat het er niet uit kan springen.

Bevestiging van de hondenfietsmand aan de fiets

Er zijn hondenfietsmanden die speciaal geschikt zijn voor KLICkfix. Ook andere soorten van bevestiging voor op de bagagedrager of aan het zadelframebuis zijn verkrijgbaar. De verschillende bevestigingsmethoden worden duidelijk beschreven bij de producten.

Filter
Gebruik het filter om snel de meest geschikte fietsmand te vinden voor uw fiets.

Sortering
De standaardsortering is gedaan op prijs van laag naar hoog. U kunt de sortering aanpassen naar wens.

Lees meer
Filter uw producten

Cordo Pet Carrier Hondenfietsmand Grijs KLICKfix
Fietsmand hond
35x47x36cm


Vervoer uw hondje of ander dier veilig en vertrouwd met de Cordo Pet Carrier. Bedoeld voor gebruik op het stuur met een KLICKfix CC-100 stuurhouder (let op: alleen die zonder slot!). Met kussen, opbergvakjes en veiligheidsriem. Voor dieren tot 7 kg.
Basil Pasja Hondenfietsmand 50cm + Kussen, Klem SENNA
Fietsmand hond
50cm + kussen


Fietsmand.com biedt verschillende manden aan die ideaal zijn om uw huisdier te vervoeren op de fiets. De hondenmanden Pasja van Basil zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en uitvoeringen, zoals deze versie van 50 cm inclusief kussen.
KLICKfix Rixen & Kaul Doggy hondenfietsmand
Fietsmand hond
38x40x29cm


Deze Doggy hondenfietsmand van Rixen & Kaul / KLICKfix is een zeer luxe fietsmand voor het vervoer van uw hond. De mand is afwasbaar, heeft een wind- en regenscherm en is gevoerd met kussen. Met reflecterende elementen en handvatten.
Basil Pasja hondenfietsmand 45cm + Kussen, Klem SENNA
Fietsmand hond
45cm + kussen


Fietsmand.com biedt verschillende manden aan die ideaal zijn om uw huisdier te vervoeren op de fiets. De hondenmanden Pasja van Basil zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en uitvoeringen, zoals deze versie van 45 cm inclusief kussen.
Basil Hondenfietsmand Buddy - ook voor de kat
Deze mand wil een kat of kleine hond beslist. Een dierenmand voor de fiets of e-bike, en wat voor één. Deze kwaliteitsmand is hygiënisch, van sterk kunststof, heeft 'n veilige riem, comfortabel kussen + stevige beugel. Fijntjes qua uiterlijk, stevig vast!
*Incl. btw
Pagina 1 van 1