Fietsmand voor de hond

Hierbij een overzicht van onze hondenfietsmanden! Met een fietsmand voor de hond biedt u uw hond een fijne eigen plek op uw fiets. Met een goede hondenfietsmand is het ook prettiger en makkelijker fietsen met uw hond. Uw hond blijft namelijk makkelijker netjes zitten en dat vergemakkelijkt het fietsen.

Hondenfietsmand groot en klein

We hebben fietsmanden voor honden in alle soorten en maten. Naast een hond kan er natuurlijk ook een ander dier in vervoerd worden zoals bijvoorbeeld een kat. Omdat ook honden onderling erg verschillen in formaat, heeft Fietsmand.com hondenfietsmanden in verschillende formaten en uitvoeringen.

Hondenfietsmand accessoires

Bekijk ook onze accessoires voor de hondenfietsmanden. Zo is er bijvoorbeeld een kussentje voor op de bodem van de mand en een draadkoepel voor over de mand heen. Het kussentje maakt het extra fijn voor het dier dat met u meerijdt in de mand. De draadkoepel zorgt ervoor dat uw hond of kat een uitstekend zicht heeft. Het zorgt er vooral ook voor dat het altijd veilig blijft zitten doordat het er niet uit kan springen.

Bevestiging van de hondenfietsmand aan de fiets

Er zijn hondenfietsmanden die speciaal geschikt zijn voor KLICkfix. Ook andere soorten van bevestiging voor op de bagagedrager of aan het zadelframebuis zijn verkrijgbaar. De verschillende bevestigingsmethoden worden duidelijk beschreven bij de producten.

Filter
Gebruik het filter om snel de meest geschikte fietsmand te vinden voor uw fiets.

Sortering
De standaardsortering is gedaan op prijs van laag naar hoog. U kunt de sortering aanpassen naar wens.

Lees meer
Filter uw producten

Pagina 1 van 1