Fietsmanden voor de hond

Een fijne, eigen plek op de fiets. Dat verdient óók uw hond! Of ander geliefd huisdier op vier voeten. Een hondenfietsmand is een must als u regelmatig samen de fiets of elektrische fiets op gaat. Bijgaande fietsmanden komen dan zeker in aanmerking. Bij een goede fietsmand voor de hond zijn beiden gebaat: de hond en het baasje!

Een fietsmand voor de hond hoort hem of haar een solide, comfortabele en veilige plaats te bieden. Een plek waarin uw huisdier zich lekker voelt. Ook onderweg, als de frisse wind door alle haren waait. Als het eens trilt op een oneffen pad. En wanneer het verkeer links en rechts voorbij raast. Zodat uw hond de volgende keer dat u met zijn tweetjes de fiets of e-bike op springt, al begint te kwispelen bij het allereerste seintje!

Stabiele (!) fietsmand voor uw huisdier
Maar we kunnen het allemaal wel mooi opschrijven: de hondenfietsmand zelf moet 't doen! Op Fietsmand.com vindt u daarom dierenfietsmanden van bekende merken, zoals Basil en Cordo, die er als een pietje precies mee aan de slag zijn gegaan. De hond, de kat of zelfs het konijn krijgt van deze merken de zekerheid dat de mand zéér stabiel op de fiets zit.

Een rustige hond, onderweg op de fiets
Bij elke hondenmand voor de fiets leest u over de methode van bevestiging. En over het comfort waarvoor de mand gemaakt is, zodat uw metgezel zoveel mogelijk rustig en netjes blijft zitten. Dat vergemakkelijkt weer het fietsen voor uzelf!

Riem, hygiëne, draagbaarheid en wow-factor
Vaak zijn er ook opties voor een veilige riem, is er aanvullende aandacht voor hygiëne, is er rekening gehouden met het van de fiets af meenemen van de hondenfietsmand (een stevige beugel) en heeft het ontwerp soms zelfs een echte wow-factor.

Hoe de hondenmand op de fiets bevestigen?
We beschrijven uitgebreid de bevestigingsmogelijkheden: denk aan het MIK-systeem bij hondenmanden van Basil. Er zijn ook hondenfietsmanden die speciaal geschikt zijn voor KLICKfix. Ook andere soorten van bevestiging voor op de bagagedrager of aan het zadelframebuis zijn verkrijgbaar. U leest er altijd meer over bij het product.

Accessoires voor een hondenfietsmand
Vanzelfsprekend heeft u met één klik ook een bij de mand passende draadkoepel en/of hondenkussentje te pakken. Zo is er een kussentje voor op de bodem van de mand en een draadkoepel voor over de mand heen. En dankzij de draadkoepel heeft uw hond of kat altijd uitstekend zicht, terwijl deze veilig blijft zitten doordat het er niet uit kan springen.

Een grote hondenfietsmand - of een kleine?
Omdat honden erg verschillen in formaat, heeft Fietsmand.com hondenfietsmanden in uiteenlopende maten en uitvoeringen. Zogezegd vindt u hier fietsmanden voor honden in alle soorten en maten. Naast een hond kan er als gezegd natuurlijk ook een ander dier in worden vervoerd, zoals een poes of kat. Een dier dat u ook onderweg het allerbeste gunt!

 

Lees meer
Filter uw producten
Aanbieding Basil Pasja Hondenfietsmand 50cm + Kussen, Klem SENNA
Basil Pasja Hondenfietsmand 50cm + Kussen, Klem SENNA

Fietsmand hond
50cm + kussen


€79,99 €59,95*
Aanbieding Basil Hondenfietsmand Buddy - ook voor de kat
Basil Hondenfietsmand Buddy - ook voor de kat

Fietsmand hond en kat
45 x 22 x 32 cm


€99,95 €89,95*
Basil Hondenfietsmand Pasja 50 cm - MIK
Basil Hondenfietsmand Pasja 50 cm - MIK

Fietsmand hond MIK
50cm + kussen


€74,95*
FastRider Pet Carrier Rino Grijs KLICKfix
FastRider Pet Carrier Rino Grijs KLICKfix

Fietsmand huisdier
35 x 47 x 36 cm


€49,95*
FastRider Hondenmand Rotan Naturel KLICKfix
FastRider Hondenmand Rotan Naturel KLICKfix

Fietsmand huisdier
35 x 47 x 36 cm


€89,95*
KLICKfix Hondenmand Doggy Basket
KLICKfix Hondenmand Doggy Basket

Fietsmand hond
52 x 36 x 46 cm


€176,95*
KLICKfix Hondenmand Doggy Basket
KLICKfix Hondenmand Doggy Basket

Fietsmand hond
52 x 36 x 46 cm


€194,95*
Aanbieding Basil Hondenfietsmand Buddy Faded Denim - ook voor de kat
Basil Hondenfietsmand Buddy Faded Denim - ook voor de kat

Fietsmand hond en kat
45 x 22 x 32 cm


€99,95 €84,95*
Aanbieding Basil Pluto Hondenfietsmand 50 cm + kussen
Basil Pluto Hondenfietsmand 50 cm + kussen

Fietsmand hond
50cm + kussen


€79,99 €75,00*
*Incl. btw
Pagina 1 van 2