Alle soorten fietskratten: van kunststof, hout en méér

Fietsmand.com kijkt weid over de polders heen. Op zoek naar de horizon. We zien dan behalve fietsmanden te kust en te keur, ook fietskratten die we graag in ons assortiment opnemen! U vindt hier dan ook alle soorten kratten voor op de fiets: van hout, van kunststof, in alle kleuren, voor volwassenen en voor de kinderfiets. Klein, groot en middelgroot, van goede merken. Natuurlijk hebben we trouwens óók - het kan niet missen op deze website - deze bijzondere variant: de kratmand.

Voor het aanbod aan kratmanden voor op de fiets klikt u hier. Ze zijn in feite te omschrijven als fietskratten gemaakt van riet. Ze hebben dezelfde vorm, er past vaak dezelfde mandhoes op, ze hebben een open bovenkant (dus géén deksel) en open handvatten geïntegreerd in het ontwerp.

Interesse in een houten of kunststof fietskrat? Kijk dan hieronder. De houten fietskrat is net als de kratmand een mooi, natuurlijk product. Kunststof fietskratten zijn zeker zo stevig en hebben als bijkomende voordelen dat ze lichter zijn van gewicht en verkrijgbaar in een rijk kleurenpalet!

Lees meer
Filter uw producten

Pagina 1 van 4