Naast fietsmanden hebben we natuurlijk óók fietskratten!

Hier ziet u een overzicht van onze fietskratten. We hebben fietskratten in alle soorten en maten. De fietskratten zijn o.a. van de merken Kerri en Wicked. Dit zijn merken die de hogere kwaliteit fietskratten en kratmanden leveren. De kratmanden zijn rechthoekige rietgevlochten manden die u met tiewraps aan uw bagagedrager kunt bevestigen.

Goede kwaliteit fietskratten

Een goede kwaliteit krat is van belang omdat uw fiets altijd buiten gebruikt wordt. Door de weersinvloeden en de blootstelling aan UV-straling van de zon heeft het materiaal het soms zwaar te verduren. Goede kwaliteit kunststof of riet is dan van belang om uw krat langdurig een mooie en nette uitstraling te geven.

Bevestiging fietskratten

Bij sommige fietskratten of kratmanden worden riempjes meegeleverd. Fietskratten en kratmanden die geen gespen of bandjes hebben worden geleverd met tiewraps. Daarmee is de krat of mand gemakkelijk te bevestigen aan uw bagagedrager. Veel kratten worden gemonteerd op de voordrager van een transportfiets. Met de meegeleverde tiewraps is dat snel en gemakkelijk gebeurd. Bij de productomschrijving en de productdetails kunt u altijd duidelijk lezen welke bevestiging meegeleverd wordt bij de krat.

Liever een fietsmand?

Als u liever kiest voor een mooie fietsmand dan kunt u die hier vinden. We hebben op een site met een domeinnaam als Fietsmand naast kratten natuurlijk ook alle soorten fietsmanden voor u!

Lees meer