Willex

Stalen fietsmanden. En houten fietskratten. Willex maakt ze met karakter. Sterk, robuust en stoer, met een authentieke en herkenbare uitstraling: zo zijn deze fietsaccessoires van het Belgische Willex rustig te typeren. 

Willex maakt sterke fietstassen - zie daarvoor Fietstas.com - maar ook houten fietskratten en fietsmanden van staal. Ze passen allemaal in het drukke stadsverkeer, als welkome en rustgevende accessoire. Met zo'n fietsmand of fietstas heeft u direct praktische opbergruimte bij de hand met een 'schoon' uiterlijk en slimme bevestiging. Gemaakt voor intensief gebruik.

Fietsmanden geïnspireerd op landen met fietscultuur
Willex laat zich bij de productontwikkeling inspireren door landen met een echte fietscultuur. Namelijk: waar fietsen een vast onderdeel is van letterlijk alledag, wordt snel inzichtelijk aan welke eigenschappen de accessoires voor deze fietsen idealiter voldoen. De Benelux is derhalve de thuisbasis van waaruit deze producten, voor verspreiding wereldwijd, worden bedacht.

Willex: allerlei soorten fietsmanden (zelfs een kinderfietsmand)
Dit geldt eveneens voor de fietsmanden en -kratten. Laatstgenoemde, massieve kratten zijn veelal gemaakt in een ietwat antieke stijl, te verkrijgen in meerdere afmetingen en in een houtsoort en afwerking naar keuze. Denk hierbij aan gebeitst hout, in notenbruin, meer vintage of bijvoorbeeld juist 'hout naturel'. Ook de manden van fijnmazig staal en met coating zijn optimaal afgestemd op grondig gebruik in de stedelijke omgeving. Ze hebben daarnaast meerdere aanvullende details, zoals u kunt lezen bij de onderstaande, betreffende productbeschrijvingen. P.S. Zie ook de Willex kinderfietsaccessoires!

 

 

Lees meer
Filter uw productenPagina 1 van 1