Widek

In een webshop boordevol fietsmanden horen natuurlijk ook... van die schattige fietsmandjes voor kinderen! En we hebben er ook maar meteen een reeks leuke kinderfietsbellen bij gedaan. Widek is hierin heer en meester, met als thuishaven de eigen fabriek in Krimpen aan de IJssel. Het leidt tot een vrolijk stemmend kinderassortiment!

Het Nederlandse merk Widek maakt het overgrote deel van zijn productie gewoon in Nederland. Het zit zelf bovenop het verzinnen en ontwikkelen van allerlei fietsaccessoires voor kinderen. Denk hierbij aan poppenzitjes, de genoemde fietsbellen en aan de bijgaande kinderfietsmandjes: een mix van speelgoed en praktische accessoires voor de kinderfiets.

Disney fietsmandjes voor kinderen
Zo is iedere fietsbel van Widek een uiting van een sterk staaltje metaalbewerking. Dat begon voor Widek ooit in 1936 als metaalwarenfabriek. In de loop der jaren is het bedrijf producten van metaal, kunststof en textiel voor de fietsbranche gaan maken voor de internationale markt. Daaronder zoals gezegd ook kinderfietsmandjes, met tot de kinderverbeelding sprekende Disney-thema's zoals Frozen, Mickey Mouse, Winnie the Pooh, Minnie Mouse, Cars en Teletubbies.

 

Lees meer
Filter uw producten

Pagina 1 van 1