Urban Iki

Naast veel mooie fietsmanden staan er op Fietsmand.com ook de nodige fietskratten. Die van het merk Urban Iki mogen niet ontbreken. Het merk brengt hoge kwaliteit, een goed ontwerp en Japanse finesse subtiel bij elkaar. 

Urban Iki is een toegankelijk lifestyle-fietsmerk met zijn wortels in Japan. De ietwat mystieke, esthetische kenmerken van de Japanse cultuur worden zichtbaar in onder andere de net-even-iets-andere kleuren. Voeg daaraan de Nederlandse innovatie-ervaring toe op het vlak van fietsen en technologie, en fietsstoeltjes, valhelmen en bijvoorbeeld fietskratten zien vervolgens het vrolijke levenslicht. Op Fietsmand.com ziet u van dit merk de fietskrat(ten), vaak als fraai alternatief voor een fietsmand.

Het Iki-gevoel
Urban Iki is onderdeel van OGK en werd ruim 80 jaar geleden opgericht. In Japan groeide het merk al uit tot marktleider in fietsaccessoires en kinderfietszitjes. Inmiddels is ook in Nederland het Iki-gevoel steeds wijder bekend. Wat dit Iki-gevoel is? Het maakt deel uit van de Japanse cultuur. Het laat zich lastig beschrijven, maar des te beter voelen wanneer u het ziet!

 

Lees meer
Pagina 1 van 1