TWO-O

Wat maakt het bedenken en vervolgens vervaardigen van fietsmanden zo leuk? Het antwoord zit 'm onder andere in de authenticiteit ervan. En wat maakt óók het ontwikkelen en in elkaar zetten van duurzame, ambachtelijke fietsproducten van hout zo leuk? Het antwoord laat zich raden. En TWO-O weet er als merk alles van!

Een duurzame accessoire laten ontstaan uit hout, (onder andere) bestemd voor op de fiets: dit type werk staat dicht bij natuur en mens. TWO-O is in 2011 in Amsterdam opgericht door twee jonge ondernemers met een voorliefde voor het maken van klassieke producten met hout als kernmateriaal. En met in hun missie aandacht voor natuur- en klimaatbehoud.

Stoer, authentiek en handgemaakt
Het heeft geleid tot een TWO-O collectie met onder meer stevig geconstrueerde houten fietskratten, met stoere uitstraling. Waarbij óók ruimte is voor extra's. Denk in dezen aan de fietskrat met bekerhouder, om maar een voorbeeld te noemen. Of aan de fietskrat met parapluhouder. TWO-O wil hoe dan ook met al hun spullen laten zien dat kwaliteit wint van kwantiteit. Handgemaakt boven massa! Dankzij hun vanzelfsprekende aandacht voor moderne ambacht, vakmanschap en schoonheid.

 

Lees meer
Pagina 1 van 1