Steco

Uw fietsmand niet aan het stuur, maar op een voordrager? Dan komt Steco in beeld. Voor het meenemen van een fietsmand op de fiets of e-bike is er ook de Mand-Mee. Maar ook voor de fietstas of fietskrat die een plek moet krijgen op een drager aan de voorkant, zijn producten van Steco een uitkomst. Daarnaast maakt het Gelderse Steco andere producten die bedoeld zijn voor het handig kunnen meenemen van, bijvoorbeeld, een buggy op de fiets.

U zult het vaak horen: een Steco voordrager. De merknaam en dit product worden vaak in één adem genoemd. Andere voorbeelden van bekende producten van Steco zijn de Buggydrager, de Mand-Mee, de Pakaf-Mee, de Tas-Mee en het opvouwbare fietskrat.

Van alles mee op de fiets - makkelijk én veilig
Het komt allemaal uit Gelderland (Stroe), waar het familiebedrijf Steco zich al bijna een eeuw lang heeft gespecialiseerd in het vinden van slimme oplossingen voor mobiliteit in relatie tot fietsen. Het zijn veelal fietsaccessoires van hoogwaardig staal, uiteenlopend van een betrouwbare verbreder voor de bagagedrager tot aan bijvoorbeeld de Buggy-Mee. Ze zorgen ervoor dat u van alles kunt meenemen op de fiets - makkelijk, veilig en stabiel welteverstaan.

Allerlei voordragers, ook voor de fietsmand
Neem bijvoorbeeld de al aangestipte Buggy-Mee: hiermee is géén geklooi meer nodig met buggy en fiets (en kind) tegelijk. Daarnaast maakt Steco de al genoemde voordragers, uiteenlopend qua afmetingen en formaat. Het zijn voordragers van groot via middel tot klein. Ze zijn er ook voor de kinderfiets. En voor fietsen met een gewone dan wel verende voorvork.

Verrassende rijwielartikelen
Steco maakt, kortom, slimme, degelijke producten van hoogwaardig staal die het fietsleven vergemakkelijken, en dan met name wanneer u er van alles op mee wilt nemen. Zoals een fietsmand op een voordrager of met behulp van de fietsmanddrager Mand-Mee, die te vinden is op deze pagina. Hebt u overigens nog vragen hieromtrent? Neem geheel vrijblijvend contact op met Fietsmand.com. Wij informeren u dan kundig en snel.

 

Lees meer
Filter uw producten

Pagina 1 van 2