Selle Monte Grappa

Een fietsmand zit, niet altijd maar meestal, aan het stuur. Dat betekent dat u óók nog ruimte heeft voor een dubbele fietstas of een zadeltasje. Kiest u daarbij voor het merk Selle Monte Grappa dan kiest u voor een fietstas met allure!

Selle Monte Grappa is, hoe kan het anders, op en top Italiaans. Al sinds de oprichting in 1970 heeft het woord 'design' er niet zomaar een globale betekenis. Nee, zoals het Italianen betaamt, is ontwerp en vorm verheven tot passie, hetgeen leidt tot heuse kunst, ook bij een fietstas.

Fietstassen ontsproten aan temperament
Slechts één blik en u ziet het zelf: de fietstassen van Selle Monte Grappa zijn verre van alledaags. Waar u bij andere merken kunt kiezen voor Hollandse nuchterheid - vaak een uitstekend idee in de Nederlandse polders, drukke stad en onder vaak gure weersomstandigheden - kunt u óók kiezen voor een vleugje temperament, warmbloedigheid en artisticiteit.

Met toewijding ontworpen en gekleurd
Het fietstassenmerk Selle Monte Grappa, van de broers Baggio, is ooit begonnen als ontwikkelaar van zadels. In 1990 kwamen bij dit familiebedrijf andere fietsaccessoires tot leven, zoals de elegante tassen die u op deze pagina's ziet. Het zijn handgemaakte fietstassen in de stijl van vintage en retro. Prachtige, met toewijding gekleurde tassen voor op de fiets waarmee u zich zeker onttrekt aan elke vorm van het zijn van een grijze muis.

Mediterraans; gewoon op Fietsmand.com
Maak op deze pagina's kennis met bijvoorbeeld de Selle Monte Grappa Bisaccia, de British Bisaccia, de Cruiser, de Bauletto (Principe di Galles), de Elegance en onder meer de Sale & Pepe. Het zijn stuk voor stuk aansprekende exponenten in de wereld van de fietstas in een warme, Mediterraanse stijl.

Lees meer
Filter uw producten
Pagina 1 van 2