New Looxs

Het Hollandse merk New Looxs maakt de betere fietsmanden en fietstassen. De manden en tassen van New Looxs voor op de fiets hebben een mooi design en vallen daardoor positief op. Uw fiets ziet er met een New Looxs tas of mand simpelweg netjes en verzorgd uit!

De familiaire aandacht en liefde voor het bedenken, ontwerpen en vervolgens maken van de fietsmand en de fietstas, is een New Looxs aan te zien. De tassen zijn er in veel gedaanten: scroll maar eens verder. Van vrouwelijke fietstassen tot kinderfietstassen en stoere fietstassen voor mannen. En van stuurtas en zadeltas tot pakaftas en dubbele fietstas. Van een blik op dit assortiment wordt u vanzelf weer een tandje blijer dan u mogelijk al was!

Fietsmanden van New Looxs
Een bakkersmand? Een grote fietsmand? Een fietsmand van staal? Een kleinere, grijzige stuurmand of een iets grotere, traditioneel bruinige fietsmand? Als u een fietsmand van New Looxs wilt kopen met of zonder deksel, van rotan en met altijd een bijzondere touch, dan is het een uitgemaakte zaak. Kies alleen nog welke precies en u heeft op Fietsmand.com voor een lage prijs een sterke, mooie fietsmand te pakken die bovendien praktisch is in gebruik.

Meer over het merk New Looxs
'Burgers Lederwaren', de voorloper van New Looxs, werd opgericht niet lang na de tweede wereldoorlog. Het was een bedrijf met lederwaren van hoge kwaliteit dat zich steeds meer ging concentreren op het vervaardigen van goede fietstassen, uiteraard ook van andere hoogwaardige materialen. Met behoud van de kernwaarden 'ambacht, vakmanschap en liefde voor het vak' én met nog altijd de familie Burgers aan het roer.

 

Lees meer
Filter uw productenPagina 1 van 11