KLICKfix

KLICKfix is een aanbieder van handige bevestigingssystemen voor fietstassen, fietsmanden en kaarthouders. KLICKfix is sinds 1989 ontwikkeld door het Duitse Rixen & Kaul. Inmiddels is dit een bekende naam geworden in de fietswereld en vele fabrikanten maken producten die voor dit systeem geschikt zijn. Op Fietsmand.com vindt u verschillende fietstassen en accessoires die werken met het KLICKfix-systeem. In de beschrijvingen van de producten wordt dit duidelijk aangegeven.
Lees meer
Filter uw producten


KLICKfix Rixen & Kaul Doggy hondenfietsmand
Fietsmand hond
38x40x29cm


Deze Doggy hondenfietsmand van Rixen & Kaul / KLICKfix is een zeer luxe fietsmand voor het vervoer van uw hond. De mand is afwasbaar, heeft een wind- en regenscherm en is gevoerd met kussen. Met reflecterende elementen en handvatten.
KLICKfix Stuurhouder CC-100
Met deze KLICKfix stuurhouder CC-100 kunt u diverse stuurtassen en fietsmanden (die geschikt zijn voor KLICKfix) bevestigen aan uw stuur. Handig en snel vastmaken en weer loskoppelen! De houder kan permanent blijven zitten.
KLICKfix Stuurhouder CC-100 E-bike
Deze KLICKfix stuurhouder CC-100 is speciaal bedoeld voor E-bikes met een display. Met het KLICKfix-systeem kunt u diverse stuurtassen en fietsmanden bevestigen aan uw stuur.
KLICKfix Kaarthouder Mini Guide incl. adapter
Deze Mini Guide van het merk KLICKfix is een eenvoudige kaarthouder voor uw fiets. De kaarthouder is gemaakt van plexiglas. Eenvoudige bevestiging via meegeleverde adapter.
KLICKfix Stuurpenhouder CC-101
Met deze Cordo stuurpenhouder CC-101 kunt u diverse stuurtassen en fietsmanden (die geschikt zijn voor KLICKfix) bevestigen aan de stuurpen van uw fiets. Zo blijft er ruimte over voor bijvoorbeeld een fietscomputer.
KLICKfix Montagebeugel voor stuurhouder CC-100 ('oversize' 31,8 mm)
Wilt u de KLICKfix CC-100 stuurhouder monteren aan een dikker stuur, dan heeft u mogelijk deze 'oversize' montagebeugels nodig. Deze passen op sturen met een diameter tot 32 mm. Set van 2.
KLICKfix Stuurhouder CC-100 E-bike met slot
Deze KLICKfix stuurhouder CC-100 is speciaal bedoeld voor E-bikes met een display. Tevens is deze versie uitgerust met een slot. Met het KLICKfix-systeem kunt u diverse stuurtassen en fietsmanden bevestigen aan uw stuur.
KLICKfix Schroeven/nippels voor stuurhouder CC-100
De KLICKfix CC-100 stuurhouders worden standaard al geleverd met montagemateriaal, maar indien nodig dan kunt u deze set schroeven en nippels los bestellen.
KLICKfix Kaarthouder Freeliner incl. mini-adapter
De Freeliner van het merk KLICKfix is een praktische kaarthouder voor kaarten tot 24,5 x 12,5 centimeter. De doorzichtige hoes beschermt uw kaart tegen weer en wind. De houder is daarbij draaibaar van horizontaal tot verticaal. Levering inclusief mini-ada
KLICKfix Verlenger voor zadelpen inclusief CC-100 houder
De extender van het merk KLICKfix is een verlengstuk voor de CC-100 stuurhouder voor aan de zadelpen. Levering inclusief CC-100 houder.
KLICKfix Stuurhouder CC-100 Caddy
Met deze KLICKfix stuurhouder CC-100 Caddy kunt u diverse stuurtassen en fietsmanden (die geschikt zijn voor KLICKfix) bevestigen aan bijvoorbeeld een rolstoel, vouwfiets, golfcaddy of scooter.
KLICKfix Stuurhouder CC-100 met slot
Met deze KLICKfix stuurhouder CC-100 kunt u diverse stuurtassen en fietsmanden (die geschikt zijn voor KLICKfix) bevestigen aan uw stuur. Handig en snel vastmaken en weer loskoppelen! De houder kan permanent blijven zitten. Inclusief slot.
*Incl. btw
Pagina 1 van 3