KLICKfix

KLICKfix is een aanbieder van handige bevestigingssystemen voor fietstassen, fietsmanden en kaarthouders. KLICKfix is sinds 1989 ontwikkeld door het Duitse Rixen & Kaul. Inmiddels is dit een bekende naam geworden in de fietswereld en vele fabrikanten maken producten die voor dit systeem geschikt zijn. Op Fietsmand.com vindt u verschillende fietstassen en accessoires die werken met het KLICKfix-systeem. In de beschrijvingen van de producten wordt dit duidelijk aangegeven.
Lees meer
Filter uw producten


KLICKfix Rixen & Kaul Doggy hondenfietsmand
Fietsmand hond
38x40x29cm


Deze Doggy hondenfietsmand van Rixen & Kaul / KLICKfix is een zeer luxe fietsmand voor het vervoer van uw hond. De mand is afwasbaar, heeft een wind- en regenscherm en is gevoerd met kussen. Met reflecterende elementen en handvatten.
KLICKfix Stuurhouder CC-100
Met deze KLICKfix stuurhouder CC-100 kunt u diverse stuurtassen en fietsmanden (die geschikt zijn voor KLICKfix) bevestigen aan uw stuur. Handig en snel vastmaken en weer loskoppelen! De houder kan permanent blijven zitten.
KLICKfix Stuurhouder CC-100 E-bike
Deze KLICKfix stuurhouder CC-100 is speciaal bedoeld voor E-bikes met een display. Met het KLICKfix-systeem kunt u diverse stuurtassen en fietsmanden bevestigen aan uw stuur.
KLICKfix Kaarthouder Mini Guide incl. adapter
Deze Mini Guide van het merk KLICKfix is een eenvoudige kaarthouder voor uw fiets. De kaarthouder is gemaakt van plexiglas. Eenvoudige bevestiging via meegeleverde adapter.
KLICKfix Kaarthouder Freeliner incl. mini-adapter
De Freeliner van het merk KLICKfix is een praktische kaarthouder voor kaarten tot 24,5 x 12,5 centimeter. De doorzichtige hoes beschermt uw kaart tegen weer en wind. De houder is daarbij draaibaar van horizontaal tot verticaal. Levering inclusief mini-ada
KLICKfix Stuurhouder CC-100 Caddy
Met deze KLICKfix stuurhouder CC-100 Caddy kunt u diverse stuurtassen en fietsmanden (die geschikt zijn voor KLICKfix) bevestigen aan bijvoorbeeld een rolstoel, vouwfiets, golfcaddy of scooter.
KLICKfix Telefoonhouder 9x16 cm incl. Quad-adapter
Indien u uw telefoon op het stuur van uw fiets wilt bevestigen voor bijvoorbeeld navigatie, is deze telefoonhouder van het merk KLICKfix ideaal! Deze houder is weersbestendig en wordt geleverd inclusief Quad-adapter. Afmetingen: 9 x 16 cm.
KLICKfix Verlenger voor zadelpen inclusief CC-100 houder
De extender van het merk KLICKfix is een verlengstuk voor de CC-100 stuurhouder voor aan de zadelpen. Levering inclusief CC-100 houder.
KLICKfix Adapter voor kaarthouder Mini Guide
Dit is een losse adapter voor de KLICKfix Mini Guide kaarthouder. Deze kunt u gebruiken indien uw vorige adapter bijvoorbeeld stuk is of voor op een tweede fiets.
KLICKfix Stuurpenhouder CC-101
Met deze Cordo stuurpenhouder CC-101 kunt u diverse stuurtassen en fietsmanden (die geschikt zijn voor KLICKfix) bevestigen aan de stuurpen van uw fiets. Zo blijft er ruimte over voor bijvoorbeeld een fietscomputer.
KLICKfix Verlenger voor stuurhouder CC-100
Met deze Cordo verlenger voor de KLICKfix stuurhouder CC-100 kunt u de afstand tot het stuur groter maken. Dit kan handig zijn bij extreem gebogen sturen, of wanneer u meer ruimte voor kabels nodig hebt.
KLICKfix Stuurbeugel voor stuurhouder CC-100
Deze KLICKfix stuurbeugel is o.a. geschikt voor de Ventura 112 en McMurdo 310 stuurtas. Met deze beugel van aluminium kunt u uw stuurtas op een KLICKfix CC-100 stuurhouder bevestigen.
*Incl. btw
Pagina 1 van 3