KLICKfix

KLICKfix is een aanbieder van handige bevestigingssystemen voor fietstassen, fietsmanden en kaarthouders. KLICKfix is sinds 1989 ontwikkeld door het Duitse Rixen & Kaul. Inmiddels is dit een bekende naam geworden in de fietswereld en vele fabrikanten maken producten die voor dit systeem geschikt zijn. Op Fietsmand.com vindt u verschillende fietstassen en accessoires die werken met het KLICKfix-systeem. In de beschrijvingen van de producten wordt dit duidelijk aangegeven.
Lees meer
Filter uw producten


KLICKfix Rixen & Kaul Doggy hondenfietsmand
Fietsmand hond
38x40x29cm


Deze Doggy hondenfietsmand van Rixen & Kaul / KLICKfix is een zeer luxe fietsmand voor het vervoer van uw hond. De mand is afwasbaar, heeft een wind- en regenscherm en is gevoerd met kussen. Met reflecterende elementen en handvatten.
KLICKfix Stuurhouder CC-100 E-bike
Deze KLICKfix stuurhouder CC-100 is speciaal bedoeld voor E-bikes met een display. Met het KLICKfix-systeem kunt u diverse stuurtassen en fietsmanden bevestigen aan uw stuur.
KLICKfix Stuurhouder CC-100
Met deze KLICKfix stuurhouder CC-100 kunt u diverse stuurtassen en fietsmanden (die geschikt zijn voor KLICKfix) bevestigen aan uw stuur. Handig en snel vastmaken en weer loskoppelen! De houder kan permanent blijven zitten.
KLICKfix Multiclip E-bike
Deze KLICKfix Multiclip E-bike kunt u gebruiken met de CC-100 stuurhouder om extra ruimte te creëren voor bijvoorbeeld het plaatsen van een fietscomputer, lampje of kaarthouder. Speciaal bedoeld voor E-bikes met een display.
KLICKfix Hoes voor kaarthouder Sunny
Deze KLICKfix Sunny is een handige kaarthouder en wordt bevestigd met de (afzonderlijk aangeboden) CC-100 stuurhouder. Deze losse, waterdichte hoes is ideaal voor uw Sunny kaarthouder.
KLICKfix Kaarthouder Mini Guide incl. adapter
Deze Mini Guide van het merk KLICKfix is een eenvoudige kaarthouder voor uw fiets. De kaarthouder is gemaakt van plexiglas. Eenvoudige bevestiging via meegeleverde adapter.
KLICKfix Kaarthouder Sunny voor CC-100
De Sunny is een kaarthouder van het merk KLICKfix. Dit is een stevige en lichte kunststof kaarthouder met waterdichte hoes van 27 x 27 cm. Eenvoudige bevestiging op de KLICKfix CC-100 stuurhouder.
KLICKfix Telefoonhouder 9x16 cm incl. Quad-adapter
Indien u uw telefoon op het stuur van uw fiets wilt bevestigen voor bijvoorbeeld navigatie, is deze telefoonhouder van het merk KLICKfix ideaal! Deze houder is weersbestendig en wordt geleverd inclusief Quad-adapter. Afmetingen: 9 x 16 cm.
KLICKfix Afstandsset 5mm voor stuurhouder CC-100
Deze afstandsset creëert 5 mm extra afstand tot het stuur bij gebruik van een CC-100 stuurhouder van KLICKfix. De set bestaat uit twee verlengstukjes en schroeven.
KLICKfix Verlenger voor stuurhouder CC-100
Met deze Cordo verlenger voor de KLICKfix stuurhouder CC-100 kunt u de afstand tot het stuur groter maken. Dit kan handig zijn bij extreem gebogen sturen, of wanneer u meer ruimte voor kabels nodig hebt.
KLICKfix Stuurhouder CC-100 E-bike met slot
Deze KLICKfix stuurhouder CC-100 is speciaal bedoeld voor E-bikes met een display. Tevens is deze versie uitgerust met een slot. Met het KLICKfix-systeem kunt u diverse stuurtassen en fietsmanden bevestigen aan uw stuur.
KLICKfix Quad-adapter voor o.a. telefoonhoes
De losse Quad-adapter van het merk KLICKfix is ideaal voor verschillende telefoon- en tablethouders van KLICKfix. Hierdoor kunt u de telefoonhouders op meerdere fietsen gebruiken.
*Incl. btw
Pagina 1 van 3