KLICKfix

Veel van de fietsmanden in deze shop zijn geschikt voor KLICKfix. Dat betekent dat ze geschikt zijn voor dit zeer bekende systeem dat bestaat uit adapters en andere onderdelen om diverse accessoires op de fiets te kunnen bevestigen. KLICKfix heet afgekort KF en wordt sinds 1989 ontwikkeld door het Duitse Rixen & Kaul.

KLICKfix bestaat uit mini-adapters en andere kleine onderdelen die ervoor zorgen dat u zorgeloos kunt fietsen mét bijvoorbeeld de stuurtas, fietsmand, smartphone, navigatie (kaarthouder) of Go Pro letterlijk bij de hand.

Voorbeelden van KLICKfix-producten
Vanzelfsprekend moet het betreffende product - zoals de kaarthouder of de fietsmand - wel KF-geprepareerd zijn. KLICKfix bestaat uit talloze adapters voor veelal aan het stuur, waarvan de CC-100 serie een heel bekend voorbeeld is. Deze adapter is er in diverse vormen, denk aan de CC-100 met slot en de variant speciaal voor de elektrische fiets. Of aan een KLICKfix speciaal voor de stuurpen of aan een multifunctionele variant.

Nog meer voorbeelden
Andere voorbeelden zijn: de montagebeugel, de stuurbeugel, de multiclip, de verlenger voor de stuurhouder en kleinere bijbehorende onderdelen zoals schroeven en nippels. Denk qua concrete toepassingen eveneens aan accessoires zoals de telefoonhouder, zadelhouder, kaarthouder, tablet bag en de CamOn!-adapter voor GoPro.

Begrip
KLICKfix is een begrip in de wereld van de fietsen en elektrische fietsen. Er zijn meerdere fabrikanten van alle bovengenoemde fietsaccessoires die hun producten afstemmen op de toepassing met KLICKfix. Op Fietsmand.com komt u hiervan veel voorbeelden tegen. Of een product geschikt is voor KF, leest u op deze site altijd bij de betreffende omschrijving.

 

Lees meer
Filter uw producten


KLICKfix Rixen & Kaul Doggy hondenfietsmand
Fietsmand hond
38x40x29cm


Deze Doggy hondenfietsmand van Rixen & Kaul / KLICKfix is een zeer luxe fietsmand voor het vervoer van uw hond. De mand is afwasbaar, heeft een wind- en regenscherm en is gevoerd met kussen. Met reflecterende elementen en handvatten.
KLICKfix Stuurhouder CC-100 E-bike
Deze KLICKfix stuurhouder CC-100 is speciaal bedoeld voor E-bikes met een display. Met het KLICKfix-systeem kunt u diverse stuurtassen en fietsmanden bevestigen aan uw stuur.
KLICKfix Stuurhouder CC-100
Met deze KLICKfix stuurhouder CC-100 kunt u diverse stuurtassen en fietsmanden (die geschikt zijn voor KLICKfix) bevestigen aan uw stuur. Handig en snel vastmaken en weer loskoppelen! De houder kan permanent blijven zitten.
KLICKfix Adapter voor kaarthouder Mini Guide
Dit is een losse adapter voor de KLICKfix Mini Guide kaarthouder. Deze kunt u gebruiken indien uw vorige adapter bijvoorbeeld stuk is of voor op een tweede fiets.
KLICKfix Telefoonhouder 9x16 cm incl. Quad-adapter
Indien u uw telefoon op het stuur van uw fiets wilt bevestigen voor bijvoorbeeld navigatie, is deze telefoonhouder van het merk KLICKfix ideaal! Deze houder is weersbestendig en wordt geleverd inclusief Quad-adapter. Afmetingen: 9 x 16 cm.
KLICKfix Stuurhouder CC-100 E-bike met slot
Deze KLICKfix stuurhouder CC-100 is speciaal bedoeld voor E-bikes met een display. Tevens is deze versie uitgerust met een slot. Met het KLICKfix-systeem kunt u diverse stuurtassen en fietsmanden bevestigen aan uw stuur.
KLICKfix Kaarthouder Mini Guide incl. adapter
Deze Mini Guide van het merk KLICKfix is een eenvoudige kaarthouder voor uw fiets. De kaarthouder is gemaakt van plexiglas. Eenvoudige bevestiging via meegeleverde adapter.
KLICKfix Kaarthouder Sunny voor CC-100
De Sunny is een kaarthouder van het merk KLICKfix. Dit is een stevige en lichte kunststof kaarthouder met waterdichte hoes van 27 x 27 cm. Eenvoudige bevestiging op de KLICKfix CC-100 stuurhouder.
KLICKfix Zadelpenklem 'oversize' (32-36 mm) voor verlenger
Deze KLICKfix zadelpenklem maakt het mogelijk de om de verlenger / extender te bevestigen op zadelpennen tot een diameter van 32-36 mm. Geleverd exclusief verlenger.
KLICKfix Stuurpenhouder CC-101
Met deze Cordo stuurpenhouder CC-101 kunt u diverse stuurtassen en fietsmanden (die geschikt zijn voor KLICKfix) bevestigen aan de stuurpen van uw fiets. Zo blijft er ruimte over voor bijvoorbeeld een fietscomputer.
KLICKfix Stuurhouder CC-100 met slot
Met deze KLICKfix stuurhouder CC-100 kunt u diverse stuurtassen en fietsmanden (die geschikt zijn voor KLICKfix) bevestigen aan uw stuur. Handig en snel vastmaken en weer loskoppelen! De houder kan permanent blijven zitten. Inclusief slot.
KLICKfix Schroeven/nippels voor stuurhouder CC-100
De KLICKfix CC-100 stuurhouders worden standaard al geleverd met montagemateriaal, maar indien nodig dan kunt u deze set schroeven en nippels los bestellen.
*Incl. btw
Pagina 1 van 3