Kerri

Nederland fietsland. Niet zo gek dat Nederland ook rijk is aan producenten van praktische accessoires voor op de fiets, die én vermaak bieden én tegen flinke (weer)stoten kunnen. Kerri is zo'n merk. Met zijn kleurrijke en handige fietskratten biedt Kerri een goed en gemiddeld iets goedkoper alternatief voor de fietsmand.

Een kunststof fietskrat is een andersoortig product dan een authentiek gevlochten, rieten fietsmand. In een blog zetten we enkele voordelen en nadelen van de fietskrat ten opzichte van de fietsmand - en vice versa - op een rij. Kiest u voor een fietskrat dan heeft u met een krat van Kerri altijd de kleur van uw voorkeur te pakken - want ze zijn er in vele tinten.

Een Kerri krat is langer mooi
Een fietskrat van Kerri is bovengemiddeld sterk van kwaliteit. Dit heeft als voordeel dat de krat langer mooi blijft, ook qua kleur. Het gebruikte kunststof is solide en de krat blijft zodoende lange tijd volledig in tact. Dat is vooral van belang bij de kwetsbare plekken waar de krat vastzit op - meestal - de voordrager.

Gekleurde én zwarte fietskratten van Kerri - groot en klein
Naast de kleurrijke fietskratten staan er op Fietsmand.com ook uiteenlopende zwarte fietskratten van Kerri. Deze zwarte kratten zijn er net als de gekleurde in meerdere formaten, van groot tot klein. En om het helemaal af te maken, kunt u voor Kerri kratten die hiervoor het juiste formaat hebben (u leest dit bij de betreffende productomschrijving) een leuke kratsticker kopen en/of een handige afdekhoes.

 

Lees meer
Filter uw productenPagina 1 van 3