De Poort

Fietsmanden, fietstassen... Ze horen een beetje bij elkaar. Daarom vindt u hier ook een uitgelezen collectie van goede, mooie fietstassen, en daarin passen zeker de exemplaren van het oer-Nederlandse merk De Poort. Het zijn stevige, duurzame fietstassen die veelal gemaakt zijn van bisonyl en opvallen door een rijk kleurenpalet.

De Poort maakt no-nonsense fietstassen van - naast bisonyl - ook canvas. De tassen van deze materialen zijn slijtvast, terwijl ook de uitgesproken kleuren 'slijtvast' ofwel kleurvast zijn. De fietstassen van De Poort gaan dus lang mee én de tint blijft behouden, zelfs bij blootstelling aan veel zonuren. Bovendien kan zowel bisonyl als canvas goed tegen een plens water.

Voor het maken van fietsmeters!
Daarnaast zijn de stiksel van deze fietstassen van staalgaren. En de vorm van De Poort-fietstassen is pretentieloos. Kortom, een De Poort is sterk, valt vooral op vanwege de vaak frisse kleur en is verder makkelijk in gebruik. Deze tassen zijn ook bovengemiddeld groot, met niet voor niets veelal aanduidingen in de productnamen zoals XL en XXXL. Zoekt u een typische krantentas? Ook dan is een De Poort zonder meer een goede keuze. U heeft met zo'n tas jaren- en jarenlang plezier!

 

Lees meer
Filter uw producten
Pagina 1 van 2