Beck

Nee, het merk Beck heeft (vooralsnog) geen fietsmanden in zijn productielijn. Maar omdat Beck zulke mooie fietstassen maakt in veelzijdige designs en prints, attendeert Fietsmand.com u óók graag op de grote keus aan Beck-tassen voor op de fiets. Deze variëren van dubbele fietstassen en enkele fietstassen tot messengers (office tassen) en shoppers. Het kan een mooie aanvulling zijn: vóórop een fietsmand, achterop een tas! Bijvoorbeeld van Beck, dat u buitengewoon veel te kiezen laat.

Beck fietstassen zijn sterke, mooie fietstassen, vervaardigd uit krachtige materialen zoals canvas en bisonyl, die zelfs zijn te vergelijken met de stof die wordt gebruikt als vrachtwagendoek. Beck fietstassen zijn dan ook uitstekend bestand tegen Hollands weer.

Alle modellen Beck fietstassen
Beck fietstassen zijn er bovendien zoals gezegd in verschillende hippe kleuren, prints en modellen. Het kan haast niet missen of er is altijd wel een Beck fietstas die uitstekend bij u past. Dat kan gaan om de Beck Classic, de grote fietstas Beck Big met inhoud van 65 liter, de Beck Shopper (een trendy enkele fietstas van 20 liter) voor al uw boodschappen, de Beck&Zo, de kleinere Beck Mini die ook goed als kinderfietstas dient, de Beck Small van 30 liter, de Beck Simple zonder opsmuk, de daarop gelijkende Beck Super Simple, de Beck Roll, de sportieve en veelzijdige Beck SPRTV en de... kijkt u anders rustig even zelf!

 

Lees meer
Filter uw productenPagina 1 van 7