Basil

Al begin jaren zeventig begon Basil met het vervaardigen van verschillende modellen fietsmanden. Niet gek dat Basil in de loop der jaren is uitgegroeid tot één van de allerbekendste specialisten op dit gebied. Het kan dan ook niet missen: u ziet de Basil manden voor op de fiets overal op straat én op Fietsmand.com.

Met een fietsmand van Basil koopt u de zekerheid van kwaliteit die door de vele jaren heen is ontstaan. Basil maakt de klassieke kratmand, de picknickmand voor op de fiets, dichte fietsmanden en natuurlijk ook talrijke open fietsmanden. Maar Basil heeft óók fietsmanden voor de hond en fietsmanden van staal. U vindt ze op Fietsmand.com allemaal.

Van een dierenfietsmand voor hond, konijn of kat tot een charmante fietsmand voor de eveneens charmante vrouw. Basil heeft ervoor gezorgd dat er op het gebied van de fietsmand voldoende te kiezen valt. Van traditionele tot moderne uitvoering. Voor elk wat wils; het is een filosofie die door het Nederlandse merk bewust is gekozen. Bovendien geldt steevast: een mand van Basil heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Ook dát aspect maakt fietsen nog leuker!

Basil heeft zijn roots overigens liggen in de Achterhoek, om precies te zijn Silvolde. Vandaar ook de laatste drie letters van de merknaam. De eerste twee letters van de merknaam zijn ontsproten aan 'Van Balveren', de naam van de oprichter.

Nog net niet sinds het ontstaan van dit merk in de jaren zeventig, maar al wel een flink aantal jaren lang hebben Basil en Fietsmand.com een prima relatie. U ziet het aan het uitgebreide aanbod. Daarin is, behalve fietsmanden, ook een selectie van andere fietsaccessoires van Basil te vinden, zoals fietstassen en fietskratten. Kijkt u er eens rustig in rond!

 

Lees meer
Filter uw productenPagina 1 van 10