AGU

Als liefhebbers van fietsmanden zijn we natuurlijk ook een beetje liefhebber van fietstassen... Zeker daar waar het AGU betreft. Op Fietsmand.com hebben we met plezier een kleine selectie gemaakt van AGU fietstassen die als aanvulling kunnen gelden voor uw mooie fietsmand. Denk aan sommige zadeltassen en stuurtassen van dit merk dat te boek staat als een absolute topspeler in de breeduit gewaardeerde wereld van kwaliteit.

Deze kwaliteit van AGU uit zich op meerdere fronten. Zomaar een fietstas produceren, is er bij AGU niet bij. Zo'n tas moet buitengewoon lang meekunnen, tegen flink veel stootjes en weersomstandigheden kunnen, bijzonder praktisch zijn in gebruik én er aantrekkelijk uitzien.

Fietstassen van AGU kunnen er wel tegen...
Neem een kijkje in onderstaande selectie AGU fietstassen die perfect passen bij de hashtag #everydayriding, zoals AGU het zelf typerend benoemt. Want iedereen moet met veel plezier de fiets of de elektrische fiets op kunnen stappen. Telkens weer, dag in dag uit. Of dat nou gaat om een tripje naar kantoor, school of fabriek, naar het café in het drukke centrum of om een flinke toertocht door de polder. De fietstassen en fietstasjes van AGU kunnen ertegen!

Techniek en design: ze gaan bij AGU samen
U leest bij de omschrijvingen van de AGU-producten op Fietsmand.com meer over de technieken die gebruikt zijn om volledig tegen regen te kunnen én tegen alle andere fietsomstandigheden. Ook de bevestigingssystemen zijn er zorgvuldig op aangepast. Zo zijn deze lichtgewicht zadeltassen, frametassen en wat grotere fietstassen van AGU opvallend makkelijk te bedienen. Zonder dat het ten koste gaat van het design. U ziet het bij alle onderstaande modieuze, sportieve tassen!

Uit Alkmaar
Het Nederlandse AGU bestaat overigens sinds 1966. De drie letters zijn de afkorting van Alkmaarse Groothandels Unie. Het bedrijf bestaat dus al ruimschoots langer dan een halve eeuw. Tegenwoordig horen bij AGU Holding ook zustermerken zoals Cordo en Fastrider. De onderneming levert behalve fietstassen eigenlijk al het andere voor de fiets, behalve de tweewieler zelf. De Alkmaarders bieden als gezegd fietstassen van een mooie kwaliteit. Naast een fietsmand kan zo'n fietstas van AGU voor uw e-bike of traditionele fiets dus een prima aanwinst zijn!

 

Lees meer
Filter uw producten


Pagina 1 van 1