ABUS

Naast een mooie fietsmand zijn er nog wel meer meeneem- en opbergmogelijkheden voor onderweg op de fiets. Denk aan een zadeltas, bijvoorbeeld van ABUS, of aan zo'n handige frametas of stuurtas. Veel van deze fietsaccessoires passen prima op de fiets of e-bike in combinatie met een fietsmand. Of soms ook 'in plaats van' een fietsmand, zoals het geval is bij de stuurtas. ABUS heeft op dit gebied, voor eenieders voorkeur, veel in huis.

Voor wie het nog niet wist: ABUS is een Duitse fabrikant. Een zeer veelzijdige fabrikant van uiteenlopende fietsaccessoires om precies te zijn. De producent staat borg voor hoge kwaliteit. Zoals ook geldt voor de uitgekiende selectie kleinere fietstassen die te vinden zijn op deze pagina's van Fietsmand.com. Deze selectie speciaal voor op Fietsmand.com bestaat vooral uit frametasjes, zadeltassen en stuurtassen. Stuk voor stuk van degelijk, Duits productieniveau, en met aandacht voor stijl.

Van die mooie ABUS frame- en zadeltasjes...
Want wat dacht u, bijvoorbeeld, van het kopen van een praktische, duurzame en fraaie fietsmand samen met zo'n superhandig zadeltasje? U hoeft uw fiets niet altijd te voorzien van grote enkele of dubbele fietstassen voor en achter, links en rechts om toch vederlicht én met voldoende meeneemmogelijkheden de fietspaden op te kunnen gaan. Zie daarom deze ABUS fietstassen en fietstasjes met handige bevestigingssystemen en opbergmogelijkheden, tasjes om haast van te smullen...

 

 

Lees meer
Filter uw productenPagina 1 van 1