VIP dierenmand!

VIP dierenmand!

Donderdag 4 oktober 2018. Zoals al 88 jaar lang op deze datum... Werelddierendag! Een dag waarop het welzijn van dieren voorop staat. Dieren die zelf geen keuzes kunnen maken. Maar gelukkig vaak genoeg een baasje hebben die voor de hond, kat, poes of konijn een comfortabele dierenmand uitzoekt. Met hulp van deze tips?

Soms heeft een dier het minder goed getroffen. Gelukkig is er dan een instantie zoals de Dierenbescherming. Voor het welzijn en de gezondheid van het liefst íeder dier. Dat brengen we op deze 4 oktober 2018 graag nog eens onder de aandacht! Gelukkig gaat het op Dierendag echter óók om dieren met baasjes zoals u die het wél goed hebben. En om gewoon wat extra aandacht, genegenheid en waardering voor uw kat of poes, konijn, hond, cavia of soortgelijke metgezel.

 

Fietsmand hond


Samen comfortabel onderweg

Als webshop met een bewuste keus qua assortiment, brengen we op deze bijzondere dag logischerwijs graag enkele dierenfietsmanden onder de aandacht die aangenaam zijn voor uw dier... én voor uzelf. Juist samen is het gezellig en samen wilt u kunnen genieten. Comfortabel, veilig en knus. Ook onderweg. Een paar tips, speciaal voor het vervoeren van uw hond, kat of ander niet al te groot huisdier op de fiets?


TIP 1

Als eerste denken we direct aan deze kattenmand slash hondenmand slash dierenmand: de Buddy. Hij wordt veel verkocht, en we durven het advies dan ook zonder meer aan ;). Op weg naar de dierenarts of het pension, maar zeker ook richting... zomaar ergens, zoals het strand, het terras of bos, is de Buddy erg geschikt. Deze mand zit goed aan de fiets of e-bike vast, terwijl je 'm er ook makkelijk weer van af neemt, om dier en mand te voet mee verder te nemen, met hulp van de stevige beugel. De Buddy heeft een best aparte kleur, is ook thuis te gebruiken en is er, indien gewenst, met bijpassende draadkoepel. De mand is makkelijk schoon te houden en er horen een riem en comfortabel kussen bij.


TIP 2
De dierenmand Buddy is er voor op de bagagedrager. Er zijn ook andere fietsmanden waarin u uw hond op de achterdrager een fijne plaats gunt. De Pasja van Basil bijvoorbeeld. Deze wordt eveneens inclusief een comfortabel kussen geleverd en is er in meerdere maten. Het leuke van deze dierenmand is ook het gebruik van naturel afgelakt riet. Ook deze mand is eenvoudig van de (elektrische) fiets afneembaar. En de mand heeft handige openingen waarmee u uw hond onderweg met een riem veilig vastzet.

Dierenfietsmand


TIP 3
Een goede tip voor als u uw hond lekker wilt meenemen nóg dichter bij uzelf, is de Rixen & Kaul hondenmand met KLICKfix voor aan het stuur. Ook dit is een luxe mand, inclusief kussen, en ook deze dierenmand is makkelijk afwasbaar. Er zit zelfs reflectie op én er zitten handvatten aan. Ook hier is er natuurlijk ruimte voor het vastmaken van de hondenriem. Bovendien zit er een oprolbaar wind- en regenscherm aan vast. Zo houdt u het ook (of in elk geval?) voor uw viervoeter droog.


TIP 4
Nog een tip, speciaal op Werelddierendag. Speciaal voor uw huisdier als VIP op de fiets. En ook natuurlijk weer speciaal voor uzelf als eigenaar. De Cordo Pet Carrier. Ook deze grijze, kunststof dierenmand is bedoeld voor aan het stuur. Ook deze heeft een (katoenen) kussen en veiligheidsriem, met veiligheidsrek. De mand is zelfs voorzien van enkele opbergvakjes. Het zijn ideale netjes van nylon voor bijvoorbeeld het snel even wegstoppen van de hondenriem.

Zie onze honden-, katten- en andere dierenfietsmanden op een rij!