Nationale Picknickdag (30 juni)

Nationale Picknickdag (30 juni)

30 juni is het weer Nationale Picknickdag - de ideale dag voor een fietstochtje en een gezellige picknick. Maar picknicken kan natuurlijk altijd zolang het een beetje mooi weer is! Zie onze leuke en handige fietsmanden voor het meenemen van al uw picknickspullen.

Met mooi weer is er niets leuker dan gezellig ergens te gaan picknicken. Eerst een stukje fietsen en dan in het park of bos genieten van een hapje en een drankje. Dat kan op Nationale Picknickdag, maar natuurlijk ook op een ander, zonnig moment. Met een goede, stevige fietsmand is het vervoeren van uw picknickspullen in ieder geval een fluitje van een cent. Fietsmand.com heeft speciaal voor alle picknickliefhebbers de leukste en meest praktische fietsmanden op een rijtje gezet.

 

Bakkersmand/picknickmand
Bakkersmanden – ook wel picknickmanden genoemd – zijn fietsmanden die voorzien zijn van een klep. Deze manden – de naam zegt het al – zijn uitermate geschikt voor het meenemen van uw picknickspullen. Ze zijn afsluitbaar, stevig en hebben echt de looks van een picknickmand. Zie bijvoorbeeld de ruime Wicked Picknickmand Naturel. Deze fietsmand is van hoogwaardige kwaliteit en voorzien van handvaten, zodat de mand gemakkelijk van de voordrager te tillen is. Bent u op zoek naar een fietsmand in een wat kleiner formaat, dan is de zeer betaalbare New Looxs Melbourne een goede optie. Ook deze mand is voorzien van handvaten.

Wicked Picknickmand Naturel - Maat L                                                                 New Looxs Melbourne Fietsmand Grijs - Maat M

Open kratmand
Kratmanden doen qua looks een beetje denken aan een fietskrat. Een kratmand heeft echter als pluspunt dat hij van natuurlijk materiaal gemaakt is. Dit geeft de mand een unieke, stijlvolle uitstraling. Kratmanden zijn – in tegenstelling tot bakkersmanden – open. Dit is handig omdat u zo snel spullen in de mand kan leggen en ze er ook zo weer uit kunt pakken. Kratmanden zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Een handige kratmand is bijvoorbeeld deze van Wicked. Met 40 liter inhoud is de mand compact maar biedt hij tegelijkertijd genoeg ruimte voor uw picknickspullen. Voor alle fietsmanden geldt natuurlijk dat ze ook na Nationale Picknickdag goed van pas komen!

Wicked Kratmand Grijs - Maat L

Meer fietsmanden, accessoires én fietstassen
Op Fietsmand.com vindt u naast een ruim aanbod fietsmanden ook de nodige fietsaccessoires. Een handig accessoire voor bij een kratmand is bijvoorbeeld een Hooodie afdekhoes. Zo houdt u uw picknickspullen te allen tijde droog, óók tijdens een zomerse regenbui. Mocht uw fiets geen voordrager hebben om een fietsmand op te bevestigen, dan kunt u deze los aanschaffen. U vindt in ons assortiment ook fietstassen, mocht u de voorkeur geven aan een tas in plaats van een mand. We hebben een breed scala aan zowel enkele als dubbele fietstassen. Kijk dus gerust eens rond in onze shop. Als u vragen heeft beantwoorden wij die graag! 

Hooodie Box L Stars voor Fietsmand of Fietskrat                                              New Looxs Lilly Hanna Red