Een fietsmand als Moederdag cadeau!

Een fietsmand als Moederdag cadeau!

Een gezellig én nuttig Moederdag cadeau? Een fietsmand!

Zondag 12 mei is het weer Moederdag, de ideale gelegenheid om alle moeders eens extra in het zonnetje te zetten. Ze staan immers altijd voor het gezin klaar. Dat is wel een bedankje waard toch? Voor alle vaders, zonen en dochters die voor Moederdag op zoek zijn naar iets leuks, hebben wij de perfecte kado tip: een fietsmand! Een fietsmand is het ideale cadeau voor de sportieve mama, iets waar ze echt wat aan heeft en jarenlang plezier van zal hebben.

Sportief cadeau voor de fietsende mama
Moeders in Nederland maken veel gebruik van de fiets. De kinderen naar school brengen, even naar de supermarkt of op de fiets naar het werk. Onderweg moeten er vaak allerlei spullen mee, maar waar laat je die? Een fietsmand biedt praktisch gemak. Immers, een boodschappentas, handtas of kinderrugzak is zo in de mand gezet. Geen gedoe dus, met tassen aan het stuur of geprop in een fietstas. Met een fietsmand op de fiets bespaar je als mama kostbare tijd...

 

Wicked Kratmand Grijs - Maat L                                 Willex Fietsmand Staal - Bruin        

 

 

Aantrekkelijke fietsmanden ter inspiratie voor Moederdag
Fietsmanden zijn niet alleen handig, het zijn tegenwoordig ook hippe fietsaccessoires. Op Fietsmand.com vindt u veel leuke fietsmanden die allemaal prima geschikt zijn voor op de moederfiets. Wat dacht u bijvoorbeeld van de Wicked Kratmand Grijs? Deze stevige, rieten kratmand heeft het uiterlijk van een fietskrat maar oogt net wat sjieker. Bovendien is de mand een natuurproduct en daardoor uniek. Ideaal dus voor de modebewuste mama. Ook leuk voor moeders is deze stalen fietsmand van kwaliteitsmerk Willex. Deze fietsmand is ideaal voor het leven in de stad en gemakkelijk via een kliksysteem aan het stuur te klikken. Kijk voor meer Moederdag cadeau ideeën eens rustig rond in onze webshop. Alle fietsmanden zijn van goede kwaliteit en scherp geprijsd.

New Looxs Melbourne Fietsmand Grijs - Maat M