5+1 lente fietsmanden!

  • Geplaatst op
5+1 lente fietsmanden!

1001 fietsmanden: we hebben ze óók voor de lente. Maar om het even íetwat overzichtelijker te maken in dit nieuwe jaargetijde, maken we er een snelle '5 + 1' van. Vijf manden plus één, om de lente op de fiets of e-bike te vieren. Vijf mooie fietsmanden plus één exemplaar die we nog even extra in het zonnetje zetten.

NEEM ALTIJD DE MAATREGELEN IN ACHT IN DE HUIDIGE CORONACRISIS. Lees in dat kader ook ons andere blog: Coronacrisis: wel of niet fietsen?


Komt-ie, deze speciale Top 5 van fietsmanden voor in de lente!

 

Overigens: in willekeurige volgorde. Want smaken en benodigdheden verschillen. Je vindt in dit lijstje in elk geval vast veel inspiratie om het juiste te vinden voor wat je graag bestellen wilt. Doe je dat vóór 22.00 uur, dan voel je jouw gloednieuwe fietsmand morgen al in je handen!


1) Met de frisse tinten van het seizoen

Fris seizoen, frisse kleuren. Een lente fietsmand bij uitstek. Dankzij een kleurstelling die he-le-maal past bij het lenteseizoen. Met deze Fietsmand Agnetha krijg je overal weer superveel zin in. Bovendien is het óók een pakaftas. Maar of het nou een tas is of een mand... Inspirerend is-ie!

 

Frisse lente fietsmanden

 


2)
Een fietsmand mét franje maar zónder poespas?

Het kan! Een fietsmand zonder al veel tierlantijnen, maar toch met een vleugje franje. En vol van kwaliteit. De Denton van Basil. Een mand met handige, afsluitbare deksel, gemaakt in de oeroude fietsmandenstijl: van rotan. Een rieten mand derhalve, met bovendien mooie kunstlederen details. Een aanwinst voor op de voordrager, 46 liter ruim. Bovendien: voor een mooie aanbiedingsprijs! (de Denton is ook verkrijgbaar in andere kleuren en maten!

 

Fietsmand voor in de lente

 


3)
U en uw hond - samen op lentepad

Het is bij uitstek een seizoen om er weer eens lekker uit te gaan. Dat geldt voor u, maar ook voor uw hond. En al helemaal voor u beiden samen! Toe aan een nieuwe hondenfietsmand? Of net een nieuw puppie mogen verwelkomen? Deze fietsmand voor de hond is luxe, afwasbaar, heeft een windscherm, een regenscherm, een kussentje... Bekijkt u deze Doggy hondenmand anders even rustig zelf!

 

Doggy fietsmand / fietstas

 


4) Vrolijke fietsmand? Met vlinders, voor kinderen!

Hoe lenteachtig kan je het hebben! Het is het seizoen van vlinders, van vrolijkheid, van jong leven en optimistische kleuren. Voeg het een beetje samen in de vorm van een fietsmand, en je krijgt deze! Een mand speciaal voor de kinderfiets (met wielmaat 12 tot 20 inch). Verkrijgbaar in wit, maar ook in lila. Gemaakt van fijnmazig staal: de Basil Kinderfietsmand Jasmin Butterfly.


Zie ook al onze kinderfietsmanden!

Fietsmanden voor kinderen en kinderfietsen

 


5) Een beetje swingend mag het nu wel zijn!

Om nou direct dansend de straten op te gaan... Maar een beetje schwung hoort er natuurlijk wel bij in dit seizoen! Deze Basil Swing fietsmand zorgt daar automatisch voor, waar je ook fietst. De mand is op een bijzondere manier gevlochten - je ziet het meteen - en daarna naturel afgelakt. Deze swingende fietsmand kan op de voordrager, maar met zijn haken ook aan de achterzijde. Eveneens in tweevoud te gebruiken: op een unieke manier als een soort van dubbele fietstas.

 

 

Fietsmand Swing van Basil

 


+


6) De allergrootste picknickmand, gewoon omdat het kan!

Fietsmand.com zou niet een gespecialiseerde webshop zijn als er niet ook XXXL fietsmanden te verkrijgen zouden zijn. Zoals deze, van riet en van het merk Wicked. Een prachtige picknickmand, en u kunt kiezen uit twee kleuren (en ook een maatje kleiner). Een geweldenaar voor op de voordrager, waarmee u wel wat méér kwijt kunt dan alleen een bescheiden lunchpakketje... Terwijl u uw kleed, flessen sap en wijn, servies en bestek op het gras aan het uitspreiden bent, blijft desgewenst ondertussen de deksel met sluiting handig opengeklapt staan.Grote fietsmand - grote picknickmand!

 


En o ja: 3 x een lente-accessoire

Pak er als extra lente-accessoire een mandhoes bij (let wel op, deze past niet op elke mand), deze handige fietsmand bevestigingsset en/of één van de praktische KLICKfix-mandadapters.

Fietsmandhoezen voor de lente

Bevestigignsset voor fietsmanden

KLICKfix adapters voor fietsmanden

 

GENIET VAN DE LENTE EN HOUD REKENING MET ELKAAR!!!