Back to school: met fietsmanden, rugtassen en méér voor scholieren!

Een fietsmand kopen voor in het nieuwe schooljaar? Zo'n gave rugtas voor op de fiets of een andere accessoire als onderdeel van je school outfit? Back to school is - ook al is de vakantie afgelopen - voor scholieren toch ook een leuke, spannende periode van het jaar. Kies hier je backpack en andere schoolspullen, speciaal voor op de fiets!

Met vaak een leuke korting koop je op Fietsmand.com je Back to school pakket in relatie tot fietsen in het aanstaande schooljaar. Studenten en scholieren vinden in deze shop onder andere fietsmanden waarin je al je schoolspullen uitstekend kwijt kunt. Maar ook fietskratten zijn hier te vinden, in allerlei kleuren en in het formaat dat bij je fiets, lengte en meeneembehoeften past.

Backpack kopen voor op de fiets naar school?

Opgewekt beginnen aan het nieuwe schoolseizoen? Zorg dan dat je al je spullen dag in, dag uit op een veilige, maar ook leuke manier kunt meenemen. In veel van onze fietsmanden bijvoorbeeld past zelfs je gehele fietsrugzak. Hup, in één keer 'gooi' je je backpack voor naar school in de mand. En met eenzelfde slingerbeweging grijp je 'm er weer uit, om vervolgens de fietstas weer op je rug te doen en relaxt de deuren van school en het lokaal binnen te lopen.

Schoolfietstas voor smartphone, tablet en notebook

De fietstassen voor op je rug zijn speciaal gemaakt om er ook je laptop, notebook, tablet, iPhone of ander type smartphone goed beschermd in mee te nemen. Er zijn daarvoor in deze fietsrugtassen diverse gewatteerde vakken gemaakt. Daarnaast heeft dit type fietstas voor scholieren natuurlijk ook alle ruimte, vakken en vakjes voor allerlei schoolspulletjes die je bijvoorbeeld al bij de Hema of Action hebt gekocht. Denk hierbij aan je rekenmachine, je schrijfwaren, agenda, etui, multomappen, schriften en boeken en memoblokken.

Rugtas voor scholieren op achterdrager?

Je rugtas als onderdeel van je Back to school outfit die je hier kunt kopen, is comfortabel te dragen. Ze zijn op allerlei manieren te verstellen en de gewatteerde onderdelen zijn zacht voor je rug. Telkens wanneer je deze rugzak daadwerkelijk op je rug draagt, fiets of loop je er gemakkelijk mee rond. Maar je kunt deze rugzakken onderweg op je bike vaak óók achterop bevestigen bij de bagagedrager. Of 'm als gezegd vervoeren in de fietsmand of in het fietskrat als je die hebt. Net wat je wilt!

Rugzakken, fietsmanden en -kratten voor kids voortgezet onderwijs

Kortom, gave fietsmanden, gave fietskratten in alle kleuren en supermooie rugzakken voor op de fiets waarin je al je schoolspullen kunt meenemen, geven je nieuwe schooljaar alvast extra glans. Een hip schoolkrat, hippe schoolfietsmand en/of hippe schoolrugzak zijn dus belangrijke onderdelen van je Back to school pakket. Maar heb je ook al gedacht aan andere wezenlijke fietsaccessoires die de dagelijkse ritten naar en van school leuker, makkelijker en veiliger maken?

Nog meer Back to school tips

Denk aan deze aanvullende tips: veilige fietsverlichting | een sterk maar niet te groot ART-gekeurd kettingslot voor een scholier | een mandhoes om je spullen extra te beschermen | een zadelhoes voor een altijd comfortabel zitvlak bij weer en wind: je vindt het op deze plek op Fietsmand.com!

 

Lees meer
Filter uw producten


Pagina 1 van 7