Accessoires voor hondenfietsmanden

Een hondenfietsmand met draadkoepel en bijpassend hondenkussen kopen? De accessoires die horen bij een fietsmand voor honden - en andere dierenfietsmanden - vindt u hier op Fietsmand.com. Elders in deze shop vindt u de hondenmanden zelf.

Zie op deze pagina onder meer de draadkoepels: zo'n koepel is een opzetstuk van staal, voor op de hondenfietsmand. Uw huisdier behoudt een fantastisch fietsuitzicht, maar kan er ondertussen never nooit uitspringen. Dat maakt dat niet alleen uw hond van de fietsrit geniet, maar ook dat uzelf zich kunt concentreren op de mooie omgeving dan wel het levendige stadsverkeer.

U vindt hier draadkoepels van onder andere het merk Basil, voor hondenfietsmanden van dit gelijknamige merk. Zoals de bekende mand Pasja (typen NICO, SENNA en overig) in diverse afmetingen (draadkoepels van 40, 45 en 50 centimeter). Zie ook de draadkoepel Buddy Space Frame van de volgende, eveneens populaire fietsmand voor honden én katten: de Basil Buddy.

Daarnaast treft u hier comfortabele kussentjes voor de hondenmand, speciaal voor op fiets. Ze zijn zacht, van sterk materiaal en gaan zodoende lang mee. De kussentjes passen vaak specifiek bij een type hondenfietsmand. Denk ook hier aan onder meer de Pasja van Basil.

 

Lees meer
Filter uw productenPagina 1 van 1