KLICKfix

KLICKfix (KF) is onlosmakelijk verbonden met fietsmanden. Maar ook met fietstassen (stuurtassen) en tal van andere toepassingen voor het mega praktisch kunnen bevestigen van accessoires aan (veelal het stuur van) de e-bike, transportfiets, kinderfiets of gewone fiets.

De lijst met KLICKfix-producten in deze fietsmanden-webshop is ruimschoots. Zo vindt u ongetwijfeld het KLICKfix-product waarnaar u bewust of nog onbewust op zoek bent. Alle KF-adapters en overige KF-accessoires op deze site zijn (tenzij anders vermeld) direct uit voorraad leverbaar. De reden: zo heeft u de ontbrekende schakel vóór 22.00 uur besteld, morgen in huis.

Gemak, het hele jaar door
Scroll verder en u ziet KLICKfix voor multifunctionele toepassingen voor elektrische en gewone fietsen, stuurhouders voor smartphone en GoPro, kaarthouders, enzovoort, enzovoort! U vindt hier eveneens onderdelen zoals montagebeugels, stuurbeugels en verlengers tot zelfs schroefjes en nippels aan toe. Stuk voor stuk het hele jaar door handig, want u bevestigt én ontkoppelt er op zéér eenvoudige wijze, zo vaak als nodig, ook uw fietsmand of stuurtas mee.

 

Lees meer
Filter uw producten


Pagina 1 van 3